Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Tarragona Music Festival tanca la primera edició amb més de 15.000 espectadors

La promotora anuncia que el festival tindrà aquesta tardor una rèplica en format més petit amb bandes emergents i nous talents del territori

Vanesa Martín va presentar 'Siete veces sí', dissabte passat, al I Tarragona Music Festival Vanesa Martín va presentar 'Siete veces sí', dissabte passat, al I Tarragona Music Festival M.ÀNGELS BLADÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Agost 2021 22:25

Aquest diumenge a la nit, la banda catalana Oques Grasses oferia l'últim concert del Tarragona Music Festival, amb totes les entrades venudes, posant així el punt i final a aquesta primera edició que els organitzadors, en paraules de el director del certamen Sergio Solís, "valorem molt positivament en un any que la música en directe era més necessària que mai, però que ha hagut d'estar subjecta a limitacions pròpies d'aforaments i restriccions a causa de la pandèmia ". Tot i això, els resultats "són molt encoratjadors, i ens anima a començar treballar ja de ple en la confecció de l'cartell de la propera edició, realitzant els primers contactes amb els artistes que ens agradaria comptar amb ells l'estiu de 2022 al Tarragona Music Festival ".

Un festival en format petit, a la tardor

El director del festival també ha avançat que "aquesta mateixa tardor, el festival adaptarà en un format més petit, un cicle de concerts amb nous talents i bandes emergents de la província de Tarragona. Un compromís que des d'Abril Produccions sempre hem tingut amb la música que es fa a casa nostra, i que ara creiem que ha arribat el moment d'oferir-los una plataforma com la nostra perquè aquests joves artistes tinguin una oportunitat en el món de
la música ". En les properes setmanes, des de la promotora del Tarragona Music Festival es donarà a conèixer tots els detalls, i la programació d'aquest nou cicle en petit format que tindrà lloc aquesta mateixa tardor amb joves valors musicals del territori.

Més de 15.000 espectadors al I Tarragona Music Festival

Aquesta primera edició del Tarragona Music Festival que aquest acabava sobre l'escenari de la Tàrraco Arena ha comptat amb les actuacions de Camilo, avantsala el 22 de juliol de la resta de concerts que configuraven el certamen. El dia 30 de juliol va ser el torn del cantant de trap argentí Duki, i quatre hores més tard, el seu compatriota Trueno -tots dos de gira per Espanya- va portar la seva gira 'Atrevido Tour' sobre el mateix escenari.

El cantautor més important sorgit en els últims temps a l'Estat espanyol, Pablo López, va actuar l'1 d'agost, amb el seu actual espectacle 'Mayday & Stay', i el dia 3 d'agost va ser el torn en aquest cas d'una cantautora que s'ha convertit en una de les veus més rellevants del panorama musical, Rozalén, que va presentar el seu últim treball 'El árbol y el bosques'. El 4 d'agost, en Nil Moliner va reivindicar sobre l'escenari de la Tàrraco Arena que està en un moment immillorable de la seva carrera encadenant èxit després d'èxit. Un dia més tard, el 5 d'agost, "el festival de tots per a tots" oferia un espectacle familiar per a tots els públics amb Dàmaris Gelabert amb les cançons infantils de 'Mou el cos' i els seus anteriors èxits.

El 6 d'agost, va arribar el directe d'Antonio José amb les cançons del seu àlbum més recent, 'Antídoto', que també van conquerir a un públic amb moltes ganes de concerts en viu. El 7 d'agost, una altra dona, Vanesa Martín, constatava que aquest és el millor moment de la seva carrera amb 'Siete veces sí'. I aquesta passada nit, la banda catalana, Oques Grasses refrendaban que estan 'A tope amb la vida', títol del seu treball més recent, a l'escenari del Tarragona Music Festival amb les entrades esgotades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: