Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quim Masferrer, Sara Escudero i Víctor Parrado al 'Fes Humor Cunit'

La plaça Jaume Vidal acollirà, del 5 al 8 d'agost, els millors espectacles d'humor

Sara Escudero actuarà divendres al #FesHumorCunit. A la imatge, en una aparició al programa 'El Club de la Comedia' de La Sexta Sara Escudero actuarà divendres al #FesHumorCunit. A la imatge, en una aparició al programa 'El Club de la Comedia' de La Sexta ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Agost 2021 18:49

La sisena edició del 'Fes Humor Cunit' arriba els dies 5, 6, 7 i 8 d'agost, amb un programa ambiciós amb el qual vol celebrar la seva implantació al municipi. Per això els espectadors comptaran amb un cartell de luxe protagonitzat per Quim Masferrer, Sara Escudero i Víctor Parrado. Tots els actes seran gratuïts, amb aforament limitat, i es celebraran a la plaça Jaume Vidal, per poder complir amb totes les mesures de seguretat per la covid marcades pel Procicat.

La programació

Enguany, la programació del festival d'humor s'obrirà per primer cop, aquest dijous 8 d'agost, a les 22h, amb una Gala inaugural presentada pel còmic d'Almeria, Joaquin Berrolo, acompanyat pels còmics Romina Cocca, Sami Hannah, Gemma Ortís i Sergio Picón. També es podrà gaudir de l’actuació de Julen Axpe i Borja Nicolau, creadors del format ‘Furgonólogos’.

L'endemà divendres 6 d’agost, a les 19.00 hores, arriba ‘Furgonólogo’, amb Julen Axpe i Borja Nicolau. I a les 22.00 hores, la Nit d’humor amb Sara Escudero. El dissabte 7 d’agost, a les 19.00 hores, serà el torn de ‘La Noche de Parrado’, amb Víctor Parrado. I a les 22h, arribarà l'espectacle ‘Bona Gent’, de Quim Masferrer, que el primer dia ja va penjar el cartell de ‘sold out’.

Finalment, l'espectacle 'Impro Acatomba' serà l'encarregat de cloure el 'Fes Humor Cunit', el diumenge 8 d’agost, a les 22.00 hores.

L’accés al recinte dels actes s’obrirà 30 minuts abans de cada actuació. Un cop iniciat l’espectacle - a l’hora indicada a la programació - es donarà pas a omplir les places que quedin lliures i quedaran anul·lades les reserves.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: