Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gairebé 1.500 persones han gaudit del cicle 'Les Havaneres del Port Tarragona'

Cada dissabte de juliol i, amb l’aforament permès per la situació COVID 19, les tradicionals cantades han assolit un ple absolut

Un total de 1.500 persones han assistit de públic a les tradicionals cantades de les ‘Havaneres del Port – Nits a la Pèrgola' Un total de 1.500 persones han assistit de públic a les tradicionals cantades de les ‘Havaneres del Port – Nits a la Pèrgola' PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Agost 2021 11:53

Un total de 1.500 persones han assistit de públic a les tradicionals cantades de les ‘Havaneres del Port – Nits a la Pèrgola’, un cicle impulsat per la marca cultural del Port, Moll de Costa.

El passat dissabte 31 de juliol, es va haver de cancel·lar l’actuació del grup ‘Els Cremats’, per les condicions meteorològiques adverses, una actuació que culminava la 29a edició de les ‘Havaneres del Port’.Tot i això, 1.500 persones és un nombre que resulta d’omplir totes les localitats en totes i cadascuna de les cites d’aquest cicle musical al Serrallo. Un èxit d’acollida per part de la ciutadania malgrat que els actes han tingut un aforament limitat, degut a la situació pandèmica i s’han seguit tots els requisits de seguretat i higiene establerts.

Així i tot, i mantenint les distàncies de seguretat, el barri mariner tarragoní del Serrallo, s’ha transformat, cada dissabte de juliol a les 22:00 hores, en un lloc màgic cobert de notes, ritmes i melodies tradicionals catalanes, tot això acompanyat de la suau remor de la mar i de la tènue llum que decorava la pèrgola del barri mariner.

Durant aquests dies Tarragona ha pogut gaudir d’alguns dels millors grups d’havaneres al Serrallo. Grups reconeguts i de qualitat amb una gran varietat musical aconseguint crear unes vetllades d’estiu inoblidables.

30 anys des de la primera cita

L’esdeveniment, és un acte cultural-musical força estimat pel veïnat del barri pescador del Serrallo, així com per tota la ciutadania de Tarragona. L’any vinent es compliran els 30 anys de la primera edició de les ‘Havaneres del Port’ des que es va celebrar la primera edició, i per tant, l’organització té previst celebrar amb la ciutadania aquest aniversari tan especial.

La cantada d’Havaneres del Port marca el començament de l’estiu al Port, com ha fet tots aquests anys. Any rere any, les havaneres del Port de Tarragona obren la porta a l’estiu més festiu, amb actuacions cada primer dissabte del mes de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: