Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Cremats posaran el punt i final al cicle d'havaneres a la Pèrgola del Serrallo

L'actuació tindrà lloc, aquest dissabte 31 de juliol, a les 22 hores

Imatge d'arxiu d'una actuació d'Els Cremats Imatge d'arxiu d'una actuació d'Els Cremats SERGIO FLORES / FACEBOOK ELS CREMATS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 30 Juliol 2021 21:25

Aquest dissabte 31 de juliol, a les 22 hores, es podrà gaudir de la música tradicional catalana també a l’aire lliure: una cantada d’havaneres al barri del Serrallo. Durant tot el mes de juliol, les havaneres retornen al Port de Tarragona. Un espai emblemàtic com la Pèrgola del Serrallo és l’escenari que acull les ‘Havaneres del Port- Nits a la Pèrgola’, un cicle impulsat per la marca cultural del Port, Moll de Costa, on es podrà escoltar Els Cremats, una banda formada el 1996 entorn de la música popular del cant de taverna i de les havaneres, amb seu a Palafrugell i Calella de Palafrugell, que ha trencat molts tòpics sobre el tractament d’aquest gènere de per sí molt conservador.  Els Cremats es caracteritzen per la constant recerca de nous registres i la immersió en diferents músiques i gèneres, sobretot d’arrel popular.

Aquesta és la darrera actuació d’aquest cicle de recitals, i les altres amb els grups Pescadors de l’Escala, Xató, Sopa de Peix i Neus Mar van ser un èxit de públic. Els recitals d’havaneres són activitats gratuïtes a l’aire lliure que compten amb les mesures anticontagi de la covid19 amb la presa de temperatura prèvia, mascareta durant l’actuació i manteniment de la distància social. L’aforament previst és de 150 a 200 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: