Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades celebra aquest dissabte els 25 anys

L'entitat organtiza una festa amb diversos actes a Mont-ral, com una caminada al matí o un concert de Fito Luri i Meritxell Gené al vespre

La plaça de l'Ajuntament de Mont-Ral acollirà aquest dissabte un concert gratuït amb el cantautor Fito Luri i la cantautora Mertixell Gené La plaça de l'Ajuntament de Mont-Ral acollirà aquest dissabte un concert gratuït amb el cantautor Fito Luri i la cantautora Mertixell Gené AAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 30 Juliol 2021 20:43

L'Associació Amics de les Muntanyes de Prades celebrà, aquest dissabte 31 de juliol a Mont-Ral, els 25 anys de l'entitat amb una sèrie d'activitats.

Els actes s'iniciaran, a les 10h, amb una caminada commemorativa del 25è Aniversari. Es farà una ruta circular sobre Mont-ral, passant per les Fonts del Glorieta i el Mas de Paisan. Part d'aquest camí l'han netejat enguany gent de Mont-ral i alguns socis de l'entitat. Aquest és l'enllaç de la Ruta a Wikiloc.

L'activitat és gratuïta per als federats i de 5 euros per als no federats (inclou assegurança personal obligatòria). Les inscripcions es poden fer aquí.

En finalitzar la caminada, els participants podran gaudir d'un vermut popular, ofert de forma gratuïta per l'organització.

Concert a la tarda

Ja a la tarda, a les 19.30 h, la plaça de l'Ajuntament de Mont-Ral acollirà un concert gratuït amb el cantautor Fito Luri i la cantautora Mertixell Gené. 

A les 21.00 h, es procedirà al descobriment de la Placa commemorativa del 25è Aniversari a l'Ajuntament de Mont-ral. A continuació, a les 21.30 h, se celebrarà un sopar social a l'Hotel Cor de Prades de Mont-ral. A les 22.00 h, es podrà gaudir del Ball, al mateix restaurant amb el grup Fenya Rai!. I a les 23:30h, es projectarà l'audiovosiual dels 25 anys i es farà el lliurament de records.

Tots els actes són a l'exterior i a l'aire lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: