Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el Pleniluni Circus, aquest cap de setmana a Torredembarra

Els espectacles són gratuïts i cal fer reserva prèvia

Maxi Stia presentarà l'espectacle familiar 'Un viaje por el mundo', aquest diumenge, en el marc del Pleniluni Circus Maxi Stia presentarà l'espectacle familiar 'Un viaje por el mundo', aquest diumenge, en el marc del Pleniluni Circus CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 30 Juliol 2021 10:17

Els dies 30 i 31 de juliol i 1 d’agost arriba una nova edició del Pleniluni Circus a Torredembarra de la mà de la Regidoria de Turisme i la Cia Passabarret. La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que la programació d’enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 i per aquest motiu no es podrà realitzar l’espectacle itinerant.

El que sí que es manté és el gruix de la programació amb els espectacles que s’oferiran al jardins de la Casona i al port esportiu – Roca Foradada, amb l’aforament limitat, a l’aire lliure, el públic assegut amb les corresponents distàncies de seguretat, ús de mascareta i reserva prèvia per poder assistir-hi. Tots els actes són gratuïts.

El programa 

Divendres 30 de juliol, als jardins de la Casona
20.00 h Espectacle de música i circ amb la Cia. Xarop de Canya. Espectacle de música circense en el que participarà tota la família.

Dissabte 31 de juliol, a la Roca Foradada
20.00 h 'Mr. Spark' amb Salvador Riba. Espectacle d'escenes còmiques protagonitzades per un personatge tendre i amanides amb diverses tècniques artístiques.
22.00 h 'Piensa en Wilbur', a càrrec de Wilbur. Espectacle plegat d'humor, acrobàcies i molta diversió.

Diumenge 1 d’agost, a la Roca Foradada
20.00 h 'Un viaje por el mundo', a càrrec de Maxi Stia. Espectacle de màgia familiar on l'humor està sempre present.
22.30 h 'Bozzà!', amb Baires Bozzà. Espectacle circense en què fusionen disciplines de circ, tango, teatre i humor.

Les inscripcions es poden fer al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: