Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 'Música al carrer' farà parada aquest cap de setmana als barris del nord de Tarragona

Sardina's Golden Rule actuarà aquest dissabte 24 de juliol, a Sant Pere i Sant Pau, i Onniria ho faran l'endemà diumenge, a Sant Salvador

La banda d'indie rock Onniria La banda d'indie rock Onniria ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 22 Juliol 2021 20:37

Aquest any, l'Associació de Músics de Tarragona (aMt) torna a programar als barris de la ciutat, des de Llevant a Ponent, per encàrrec de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona. Sota el títol de 'Música al carrer', se celebren aquest estiu vuit concerts a localitzacions diferents de la ciutat i totes fora del centre de la mateixa. El proper concert serà el de Sardina's Golden Rule, aquest dissabte 24 de juliol, a la plaça de Cuba de Sant Pere i Sant Pau. I l'endemà diumenge dia 25 serà el torn del grup Onniria, que actuaran a la plaça de l'Església de Sant Salador. Tots els concerts són gratuïts i comencem a les 19:30 h, amb places limitades.

Es tracta d’una programació que destaca alguns dels creadors i executants musicals de Tarragona amb l’ànim de mostrar a l’escenari la més variada música en viu amb criteris de qualitat, de risc i incentivat en especial la nova creació.

Sardina's Golden Rule (Reus/Tarragona)

Banda de versions de música disco, funky i R&R…, que interpreta temes d’artistes com Aretha Franklin, Janis Joplin, Bruno Mars, Tina Turner, Gloria Gaynor, Bee Gees, Donna Summer, Amy Winehouse... La banda està formada per quatre músics professionals del Camp de Tarragona amb un repertori ple dels millors temes clàssics de la història de la música, majoritàriament en parla anglesa. La banda formada el 2011 amb ganes de fer disfrutar i ballar a tothom, i des de llavors no han parat de tocar en festes majors, esdeveniments, bars, bodes...

Onniria (Tarragona/Girona)

Banda d'indie rock formada a Tarragona i Girona per Paula (veu i guitarra), Lia (baix i cors) i Laia (bateria i cors) el gener de 2021. En ple confinament (maig 2020), Paula decideix muntar una banda indie amb projecció i, per això, comença una recerca exhaustiva dels millors músics donant amb Lia Garcia (Figueres) i Laia Sau (Olot) al setembre d'aquest mateix any. Tant Lia com Laia es van interessar per la música des de jovenetes i van aprendre a tocar diversos instruments de forma autodidacta. Les seves influències musicals són molt variades. El so de guitarra pot recordar a Coldplay i U2, mentre que el baix és una barreja entre The White Stripes i Tame Impala, i la bateria té uns tocs molt blues i rockers. Una dada curiosa d'aquesta banda és que les tres són multiinstrumentistes i compositores. Quan uneixen les seves idees creen quelcom màgic. Destaquen per un so molt personal que combina un baix potent amb uns puntejos de guitarra molt càlids, acompanyada d'una bateria i uns cors molt presents que connecten creant una atmosfera especial.

Com és obvi, totes les previsions de la programació musical 'Música al carrer' de l’aMt i l’Ajuntament de Tarragona, es poden veure alterades d’acord amb l’evolució de l’epidèmia i les restriccions que s’imposin des del PROCICAT com a mesura sanitària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: