Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Altacústic 2021 tanca amb prop de 1.300 espectadors

La vuitena edició del festival reforça la seguretat sanitària i consolida la qualitat musical dels set concerts de petit format

Joana Serrat & The Great Canyoners, a la plaça de l'Església d'Altafulla Joana Serrat & The Great Canyoners, a la plaça de l'Església d'Altafulla AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Juliol 2021 21:37

"La cultura és segura, la qualitat dels artistes és indiscutible i el marc és incomparable". Sobre aquests tres eixos principals, l’organització de l’Altacústic 2021, que enguany ha complert la seva 8a edició, ha fet una valoració molt positiva del Festival de Música Independent que es programa des del 2014 a la Vila Closa d’Altafulla.

La formació Kids from Mars, amb la seva energia especial damunt l’Escenari del Pou, tancava aquest diumenge la 8a edició del festival marcada per les darreres restriccions sobre l’actual situació d’emergència sanitària, fet que va obligar a l’organització a suspendre l’oferta gastronòmica que s’havia programat, a respectar al màxim les 185 entrades per concert que dies abans s’havien exhaurit, i al recent decretat horari de confinament nocturn. Un cop més, l’organització ha deixat el llistó ben alt pel que fa a les mesures de seguretat sanitàries.

La regidora de Cultura, Gemma Maymó, ha celebrat la bona organització del festival tenint en compte tots aquests condicionants i demostrant una vegada més que “la cultura és segura” sempre i quan hi hagi una bona planificació en les programacions d’activitats. Al mateix temps, l’edil de l’àrea de Cultura ha agraït la responsabilitat del públic que ha respectat en tot moment les exigències per contenir la Covid-19.

El director artístic de l’Altacústic, Kike Colmenar, ha destacat que “per a nosaltres ha estat molt important poder oferir un festival segur sense renunciar a la qualitat dels artistes i demostrant una vegada més que la cultura és segura si es fa bé”.

Suspès el concert de Joina

L’únic que ha lamentat ha estat la suspensió de l’actuació de Joina, com a conseqüència d’un contacte positiu de la formació, al mateix temps que ha recordat que va ser el mateix grup que tampoc va poder actuar en l’edició del 2020.

En total, 1.295 persones han gaudit de música en directe en un marc incomparable com la Vila Closa. Des del festival també s’ha volgut fer un especial reconeixement als professionals i, sobretot, al públic assistent, que han col·laborat per fer possible una edició que ha comptat amb totes les mesures de seguretat sanitàries.

Per acabar, el festival Altacústic ha posat a la venda les torretes amb l’skyline d’Altafulla que estaven repartides entre els dos espais del festival Altacústic, obra de Nam Arquitectura. Per un preu de 10 euros totes aquelles persones que ho han desitjat, n’han pogut adquirir. Si algú encara no ho ha pogut fer, s’ha de posar en contacte amb els responsables de la proposta a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . També es poden aconseguir entre avui i demà de 17:00h. a 19:00h. a la plaça de l'Església, a l'antic cementiri d'Altafulla, al costat del Fòrum.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: