Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Stromboli Jazz Band participarà en el 2n Festival Musical Eclèctic-Estiu Sonor, a Oropesa de Mar

La formació del Camp de Tarragona actuarà el proper 25 de juliol

Stromboli Jazz Band participarà en el 2n festival 'Estiu Sonor', a Oropesa de Mar Stromboli Jazz Band participarà en el 2n festival 'Estiu Sonor', a Oropesa de Mar STROMBOLI JAZZ BAND
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Juliol 2021 14:31

El grup de swing, dixieland i jazz popular del Camp de Tarragona, Stromboli Jazz Band, ha sigut una de les formacions escollides per a participar en la segona edició del Festival Musical Eclèctic-'Estiu Sonor', a la localitat d'Oropesa de Mar (Plana Alta, Castelló), el proper 25 de juliol a les 20h, a la Plaça Mallorca.

'Estiu Sonor' és un festival organitzat des de la Regidoria de cultura, que es va estrenar l'estiu passat i que durant els mesos de juliol i agost, omplirà el centre i el litoral del municipi d'actuacions musicals. És un cicle que vol oferir al públic actuacions eclèctiques i variades.

Jazz, swing, dixieland i altres músiques del Camp de Tarragona

Stromboli Jazz Band és un grup de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona, que tenen una àmplia formació i experiència en aquest àmbit. El grup està format per: Raül Cid, al trombó, veu i direcció, Josué García, a la trompeta, Ton Solé, al banjo i ukelele; Ismael Carles, a la tuba; i Adrià Mort a la bateria.

Ens els seus espectacles es barreja bona música, amb dosis d’humor, teatre i una gran interacció amb el públic.

Des de la seva presentació, al febrer de 2012, han realitzat més de 500 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans.

Al febrer del 2013, van presentar el seu primer CD, 'Smile', al Teatre Metropol i al març del 2017 van celebrar el seu 5é aniversari i la presentació del segon CD, 'Be Happy', també al Teatre Metropol.

Han participat, entre d’altres, al Festival Creart de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, Nit als Museus, als Festivals de Blues de Reus i Tarragona, al Cicle de Jazz de Cambrils, en una gran quantitat de Festes Majors, han amenitzat inauguracions i actes de tot tipus, també van actuar al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de San Sebastián i a la IV edició del Festival de Jazz Tradicional de Gliwice (Polònia).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: