Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona inaugura la reforma del Museu del Port amb continguts per a tots els públics

La remodelació arriba 20 anys després de la inauguració de l'equipament i ha suposat una inversió d'1,6 MEUR

Imatge de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, durant la visita a les noves instal·lacions Imatge de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, durant la visita a les noves instal·lacions PORT DE TARRAGONA
Cultura ACN
Dissabte, 17 Juliol 2021 16:32

El Port de Tarragona ha inaugurat aquest dissabte el nou Museu del Port després d'una reforma integral de l'edifici. Les obres, que s'han allargat durant un any, han servit per convertir el museu –que es va inaugurar ara fa 20 anys- en un espai més nou i modern per exposar el fons patrimonial portuari. A més, els treballs també han servit per incorporar nous elements visuals i interactius per a tots els públics. La reforma ha suposat una inversió d'1,6 MEUR, i el resultat d'aquesta proposta ha permès adequar el museu als usos actuals i millorar-ne la climatització, l'accessibilitat i la comoditat de l'espai amb tres grans intervencions. L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, i el president del Port de Barcelona, Josep Maria Cruset, han presidit l'acte d'inauguració. Cruset ha destacat el museu com un espai cultural i històric, i ha assenyalat que la reforma servirà per "donar un nou impuls a un equipament cultural que, des de fa més de 20 anys, acull a milers de visitants i turistes cada any".

De la seva banda, Borràs considera que el Museu del Port ha construït una història sobre la vinculació de Tarragona amb el mar "amb bon criteri, amb l'ambició cultural, i consciència social".

El Museu del Port va obrir portes al maig de l'any 2000 amb la finalitat de donar a conèixer el patrimoni portuari del Port de Tarragona. L'equipament es pot visitar de forma gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: