Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí presenta una nova recreació teatral del bateig del Rei Jaume II

La representació de l'obra, que tindrà lloc aquest divendres 16 de juliol, s’emmarca dintre del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”

Aquest divendres es farà la representació teatral de l’obra 'El Bateig d’un rei', que anirà a càrrec de Les Forques Teatre de Constantí Aquest divendres es farà la representació teatral de l’obra 'El Bateig d’un rei', que anirà a càrrec de Les Forques Teatre de Constantí LES FORQUES TEATRE
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 16 Juliol 2021 07:44

Continua el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” i aquest divendres 16 de juliol, a les 22h, a la plaça del Castell i a les Escales del Morrot, tindrà lloc representació teatral de l’obra 'El Bateig d’un rei', que anirà a càrrec de Les Forques Associació Amics del Teatre de Constantí. L’obra parteix del guió de Ferran Marín, que s’ha basat en els estudis sobre el rei Jaume II de l’historiador i escriptor Ferran Soldevila.

La direcció artística va càrrec de Marc Cardó, director del grup de Teatre Emfapatir i del Grup de Dames i Vells de Constantí i president de les Forques Teatre, i compta amb la participació d’actors i actrius del poble. Aquesta representació transcorre pels carrers i espais del Constantí medieval, com la Plaça del Castell, el carrer de l’Església Vella o les escales del Morrot.

La primera vegada que aquesta obra de teatre es va representar va ser el 29 de setembre de l’any 2018, amb motiu del 751 aniversari del bateig del Rei Jaume II a l’església vella de Constantí.

El pròxim dimarts 20 de juliol, i també dintre de les activitats del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”, es farà una activitat relacionada amb aquesta obra de teatre, consistent en una visita guiada nocturna pels carrers del Constantí medieval.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: