Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona tanca aquest divendres el cicle de cant coral TAU a les esglésies

L'Ensemble O Vos Omnes oferirà un gran concert amb la integral dels motets de J. S. Bach, aquest divendres 16 de juliol, a la Catedral

L'Ensemble O Vos Omnes oferirà un gran concert amb la integral dels motets de J. S. Bach, aquest divendres 16 de juliol, a la Catedral L'Ensemble O Vos Omnes oferirà un gran concert amb la integral dels motets de J. S. Bach, aquest divendres 16 de juliol, a la Catedral CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 16 Juliol 2021 08:28

Aquest divendres 16 de juliol, a les 21h, se celebra a la Catedral el darrer concert del cicle TAU de cant coral a les esglésies que va engegar el passat mes de febrer i que ha comptat amb quatre concerts a diferents espais. Des de la direcció d’Ensemble o Vos Omnes i la Conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, ambdós organitzadors, es vol fer un balanç molt positiu d’aquesta iniciativa que ha comportat d’una banda oferir una programació musical dins un mateix cicle durant gairebé cinc mesos i d’altra banda fer descobrir a molts espectadors, patrimoni arquitectònic que en alguns casos, desconeixien.

La programació s’ha basat en quatre concerts en quatre espais eclesiàstics de la ciutat, perquè aquest grup de cant coral està especialitzat en música antiga, fent gaudir al públic del seu repertori i de la seva qualitat musical. El primer dels concerts va ser el dissabte 20 de febrer a l’Església de Sant Miquel del Pla amb Josquin, Pater musicorum; el 25 de març va ser l’Stabat Mater de Pergolesi a la Catedral; Les lamentacions d’Icart a Sant Miquel del Pla el 23 d’abril i finalment aquest divendres els Motets de J. S. Bach a la Catedral.

Els motets de Bach

Com a cloenda del TAU, Cicle de música a les esglésies, l’Ensemble O Vos Omnes proposa un gran concert amb la integral dels motets de J. S. Bach. Aquest és un repte que pocs cors podem plantejar-se, doncs l’exigència vocal, interpretativa i espiritual que demana la interpretació dels 6 motets en un sol concert està només a l’abast de grans professionals. És, sens dubte, una fita tant per a l’intèrpret com per al programador i l’oient. Amb aquest concert, l’Ensemble O Vos Omnes celebrarà el seu desè aniversari.

Ensemble O Vos Omnes va ser fundat l'any 2011 pel director i compositor Xavier Pastrana. Amb una llarga experiència en la música coral i de formació transversal en el camp de la música clàssica. Xavier Pastrana ha aconseguit en poc temps situar "Ensemble O Vos Omnes" en un dels grups vocals de música antiga de més projecció de Catalunya. De la passió per la música antiga neix la voluntat de conectar el seu repertori amb el món actual, fent de cada concert una experiència única, propera i commovedora per a tothom.

Més informació i venda d’entrades: www.ensembleovosomnes.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: