Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival Garbinada Pop de Falset presenta el seu cartell de concerts

Hi actuaran Ferran Palau, Maria Jaume, Gebre, Da Souza i Renaldo & Clara

Ferran Palau és un dels artistes convidats al Garbinada Pop Ferran Palau és un dels artistes convidats al Garbinada Pop ENTRADIUM
Cultura Reus Digital
Dilluns, 05 Juliol 2021 20:48

El grup Gebre obrirà el pròxim 16 de juliol, el nou festival musical Garbinada Pop que se celebrarà durant l’estiu a Falset. Els flixencos presentaran el seu últim disc Riu Amunt. Aquest primer concert tindrà lloc al Celler Cooperatiu i serà gratuït. Tot i això, els interessats a assistir-hi hauran de reservar l’entrada a la plataforma www.entradium.com.

El 24 de juliol, actuarà el grup mallorquí De Souza, que presentarà el seu treball Boleros, i el 31 ho faran els lleidatans Renaldo & Clara, que interpretaran en directe cançons del seu disc L’amor fa calor. El 7 d’agost serà el torn de la cantautora mallorquina Maria Jaume, que basarà la seva actuació en el seu disc Fins a maig no revisc, i el 14 d’aquest mes i coincidint amb la festa major, actuarà el cantautor de Collbató, Ferran Palau, que presentarà el seu àlbum Parc.

Els quatre últims concerts es faran a les piscines municipals amb un preu de 10 euros l’entrada anticipada i 8 euros a taquilla que ja es pot adquirir a www.entradium.com. També hi ha un abonament per als quatre concerts de pagament amb un preu de 24 euros. El preu de l’entrada també inclou una copa de vi Ètim o vermut de la cooperativa. A més, tots els concerts, començaran a les 9 del vespre i tindran les mesures de seguretat per la covid-19.

En la presentació dels concerts, que s'ha fet aquest dilluns, l’acalde de Falset, Carlos Brull, ha agraït a Plujafina, l’empresa organitzadora, el fet d'haver escollit la capital del Priorat per dur a terme aquest esdeveniment, a més de desitjar la seva continuitat.

La voluntat del director artístic del festival, el periodista i programador Isaac Albesa, és oferir una nova opció als estius a Falset amb cinc artistes que en aquests moments participen en la major part de les programacions dels festivals musicals més importants del nostre país i fer-ho en un format reduït amb un aforament màxim de 100 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: