Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Castellvell MusicFest s'obre a nous públics i estils

Maria del Mar Bonet, Pep Gimeno, Àngel Òdena i Porto Bello, entre d’altres, compartiran el cartell de la 2a edició del festival, del 31 de juliol al 8 d'agost

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba serà un dels plats forts del festival Maria del Mar Bonet i Borja Penalba serà un dels plats forts del festival JUAN MIGUEL MORALES
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Juliol 2021 09:51

Després de l'èxit de la primera edició del Castellvell MusicFest (CMF), que va tenir lloc l'estiu del 2020 tot i les condicions adverses per la pandèmia, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp i l'Associació Cultural Ars Aurea Sonora anuncien la segona edició del festival, que tindrà lloc del 31 de juliol al 8 d'agost, amb vuit concerts en diversos escenaris del municipi. Enguany l'organització fa un pas més per convertir el CMF en un festival de referència al Camp de Tarragona i per a tot tipus de públics. Per això formacions de prestigi en gèneres com la música de cambra o l'òpera com Liverpool String Quartet o el bariton Àngel Òdena, compartiran cartell amb noms propis de la música del nostre país com la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet, el cantador tradicional valencià Pep Gimeno “Butifarra” o el grup altafullenc Porto Bello.

El Castellvell MusicFest 2021 oferirà un ampli ventall d'estils musicals: pop-rock, cançó d'autor, música de cambra, concerts familiars, xaranga i batucada, òpera, lied i sarsuela. Pretén ser un homenatge a la Cultura i a la població que ha patit durant la pandèmia. El director artístic del festival, Dani Sanxis, explica que en aquesta segona edició “volem oferir al nostre públic, tant de Castellvell del Camp com dels voltants, la millor qualitat artística i professional” i, a la vegada, “pretenem que la música pugui arribar al major nombre possible de persones que vulguin gaudir dels sons que els arriben al cor”.

Per la seva banda, el regidor de Cultura de Castellvell del Camp, Jordi Jové, destaca que el cartell d'enguany del Castellvell MusicFest “situa Castellvell en el mapa dels festivals de Catalunya i contribuirà a convertir el nostre municipi en un punt de referència cultural al Baix Camp i al Camp de Tarragona”.

Artistes del Castellvell MusicFest 2021

Txaranga del Lluert i Batucada dels Timbales (31 de juliol - 19h)
S'inaugurarà el festival fent partícip a tot el poble

Pep Gimeno “Botifarra” (31 de juliol - 21h). Pista Poliesportiva.

Acompanyat només per una guitarra, Pep Gimeno “Botifarra” interpretarà el seu repertori habitual (jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, romanços,...) i altres temes pensats per aquest format a duo: 'Dos Pal Sac'.

Joves Intèrprets de Castellvell (1 d'agost – 21h). Plaça Rosa Maria Solé Gaspà (Pati del Consultori).

Alexandra Huguet, una jove promesa de la flauta nascuda a Castellvell del Camp. Amb tan sols 18 anys ha guanyat alguns dels concursos més prestigiosos a nivell nacional i internacional. Es presenta al CMF acompanyada per la seva professora Nelia Sanxis i el pianista Alan Branch.

Porto Bello (3 d'agost – 21h). Pista Poliesportiva.

Després del gran èxit del seu primer treball 'Basat en fets reals', el grup altafullenc Porto Bello ens presenta el nou disc 'L'ull de la tempesta', amb el que han tancat una gira de 70 concerts pels millors festivals i festes majors del país. Porto Bello ofereix un show musical i visual amb melodies que es mouen entre l'ska, el reggae, la rumba, el rock o el punk.

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba (5 d'agost – 21h). Plaça Rosa Maria Solé Gaspà (Pati del Consultori).

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba col·laboren junts des de l'any 2014. El músic i compositor valencià s'ha convertit així en el guitarrista i corista habitual de la cantautora mallorquina i l'acompanya en molts dels seus concerts. En Borja Benalba també forma part , habitualment, del quartet de músics que acompanya la cantant en altres recitals. Els sons de la Mediterrània, les cançons de tota una vida i la veu de la nostra diva delectaran el públic del CFM.

Rolling Fox (6 d'agost – 21h). Plaça Rosa Maria Solé Gaspà (Pati del Consultori).

Un banda amb músics de Reus i del territori. Una bona combinació de rock amb melodia i potència en un concert ple d'energia per gaudir de versions dels èxits del rock.

Pere i el Llop / Concert familiar amb Liverpool String Quartet (7 d'agost – 12h). Sala Gran del Casal.

El Castellvell MusicFest organitza un concert per als infants. 'Pere i el Llop' de Prokofiev, amb el narrador de Castellvell Jordi Borràs. La diversió està assegurada!

A Tres Veus! Nit d'Òpera a l'Ermita de Santa Anna. (7 d'agost – 21h). Ermita de Santa Anna.

El bariton Àngel Òdena el tenor Roger Padullés i la soprano Carolina Fajardo ens delectaran amb una nit màgica sota els estels, acompanyats al piano per Alan Branch. El bariton tarragoní Àngel Òdena ha estat molt vinculat al CMF des de la primera edició. El concert de l'any passat va tindre molt d'èxit tant musicalment com de crítica.

Liverpool String Quartet (8 d'agost, 21h). Ermita de Santa Anna.

El Liverpool String Quartet commemora aquest any el 10è aniversari de la seva fundació, així com del seu primer concert a Castellvell del Camp. Des de llavors, LSQ i Castellvell han estat sempre molt lligats culturalment. Aquest any, el Liverpool String Quartet s'estrena al Castellvell Music Fest celebrant aquesta relació amb unes obres molt fresques com són Les 4 Estacions de Vivaldi i el Quartet op.18 núm 4 de Beethoven. Un concert molt màgic i virtuós a la balconada de l'Ermita de Santa Anna que tancarà el festival.

D'altra banda, el Sanxis-Hill Quartet amenitzarà l'entrada als assistents 30 minuts abans de les actuacions de Pep Gimeno, Maria del Mar Bonet i dels concerts de música clàssica, amb un repertori de música de cinema, The Beatles, tradicionals, etc... Està format per les germanes Amelie Sanxis-Hill (12 anys) al violí, Isabella Sanxis-Hill (11 anys), al cello, els pares Sarah Hill, al violí, i Dani Sanxis, a la viola.

Les entrades

Tots els concerts -tant els gratuïts com els de pagament- tindran aforament limitat i compliran amb les mesures sanitàries i de seguretat per la covid-19 que siguin vigents per aquelles dates. Les entrades es troben a la venda a través de TicketMaster. També hi haurà possibilitat d’abonaments amb descompte pels concerts de pagament. Per a més informació es pot visitar la web d’Ars Aurea Sonora (www.arsaureasonora.org/cmf2021) o de l’Ajuntament de Castellvell del Camp (www.castellvelldelcamp.cat)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: