Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obren les inscripcions per assistir al Cicle de Concerts a Centcelles

Els concerts tindran lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol, a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta

Imatge d'arxiu d'una actuació de l'Escola Municipal de Música de Constantí al Cicle de Concerts a Centcelles Imatge d'arxiu d'una actuació de l'Escola Municipal de Música de Constantí al Cicle de Concerts a Centcelles ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Juny 2021 08:10

Aquest estiu Constantí recupera l’activitat cultural i una de les cites imprescindibles será durant el mes de juliol el Cicle de Concerts a Centcelles, que aquest any arriba a la seva quarta edició. Després de l’aturada forçosa de l’activitat cultural a causa de la pandèmia que va impedir la celebració d’aquest cicle l’estiu passat, aquest any el cartell serà novament de luxe amb formacions com l’Escola Municipal de Música de Constantí, la Reus Big Band, Arianna Savall & Hirundo Maris i el Quartet Gerhard.

Els concerts tindran lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol, a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta. L’aforament serà limitat i per tal d’assistir als concerts caldrà fer inscripció prèvia al registre de l’Ajuntament, o bé trucant al telèfon 977 520 521 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

El Cicle de Concerts a Centcelles forma part del cicle 'Fem estiu, Fem Constantí', que es presentarà el pròxim dimarts 22 de juny i que comptarà amb una àmplia programació cultural per als mesos de juliol i agost.

El cicle està organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT). El programa d’aquesta 4a edició aposta novament per una varietat d’estils i propostes musicals, que van des del clàssic fins a la música contemporània.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: