Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla s'incorpora al SIMFONIC, el festival de concerts simultanis i gratuïts de Catalunya i Balears

La plaça de l’Església i l'Era del Senyor acolliran aquest dissabte, a les 18h, les dues actuacions de combos i quartet de clarinets, i un concert d'arpes

Imatge d'arxiu d'un concert de l'Escola de Música d'Altafulla Imatge d'arxiu d'un concert de l'Escola de Música d'Altafulla ARXIU / ALTAFULLA RÀDIO
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 11 Juny 2021 21:07

Altafulla s’incorpora enguany al SIMFONIC, el festival de concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’escoles de música d’un centenar de poblacions d’arreu de Catalunya i les Illes Balears en la que es convertirà en l’11a edició del certamen.

En el SIMFONIC hi són presents tots els estils musicals. S’hi poden veure formacions de caire clàssic com orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano, òpera i cant coral; i qui vulgui, també pot optar per concerts de swing, grups de jazz i cors de gospel. Pels més atrevits, poden gaudir de pop-rock, funk, rap o hip hop. I pels més alternatius, sessions de DJ’s i música electrònica o, fins i tot, música tradicional i popular.

Altafulla presenta dues actuacions

Quant a la participació d’Altafulla, l'Era del Senyor acollirà aquest dissabte 12 de juny, a les 18 hores, dues actuacions. Per una banda, un concert de combos i quartet de clarinets de l’Escola de Música d’Altafulla; i per una altra banda, un concert d’arpes, a la plaça de l'Església, que protagonitzaran els alumnes de l’Associació d’Arpistes d’Altafulla, del Conservatori de Vilanova i la Geltrú, de l’Escola de Música Freqüències de Vilanova i la Geltrú i de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla.

Per a més informació, podeu consultar la programació de tot el festival a www.simfonic.org.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: