Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'Contes per al bon temps' dinamitzarà la lectura a les biblioteques del Tarragonès

El cicle el duran a terme tres contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries: Karme González, Imma Pujol i Rat Cebrián

Imatge d'un contacontes a la biblioteca dels Pallaresos, en la darrera edició Imatge d'un contacontes a la biblioteca dels Pallaresos, en la darrera edició CCT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 11 Juny 2021 21:33

Aquest divendres 11 de juny, davant de l’Escola Josep Veciana de Perafort, ha començat el cicle 'Contes per al bon temps', que es desenvoluparà aquesta primavera-estiu a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana podem donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle en el qual hi participen els municipis de Perafort (11 de juny), Roda de Berà (12 de juny), Altafulla (17 de juny), Creixell (18 de juny), la Nou de Gaià (26 de juny), Salomó (28 de juny), la Canonja (12 de juliol), els Pallaresos (15 de juliol), Torredembarra (20 de juliol), Vilallonga del Camp (23 de juliol), Constantí (27 de juliol) i la Pobla de Montornès (29 de juliol).

Després d’un any tan complicat, també per als nens i nenes, 'Contes per al bon temps', seran contes que respirin optimisme, aire pur, solet, platja, contacte amb la natura... en definitiva, que els facin molt feliços.

Tres contacontes amb experiència

El cicle el duran a terme tres contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries: Karme González, Imma Pujol i Rat Cebrián. Totes tres, des de la seva manera personal d’explicar, ens aproparan històries i emocions. La Karme 'A l’estiu tothom somriu!'; l’Imma 'A l’estiu tot reviu!'; i la Rat 'A l’estiu tota història viu'.

L'activitat comptarà amb les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: