Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es presenta aquest divendres a Reus el llibre 'NocturnaliA', de Joel Santamaría

La darrera novel·la de l'escriptor reusenc està ambientada a finals del segle III, un dels moments més desconeguts de l’Imperi Romà

'NocturnaliA', La darrera novel·la de l'escriptor reusenc Joel Santamaria, està ambientada a finals del segle III, un dels moments més desconeguts de l’Imperi Romà 'NocturnaliA', La darrera novel·la de l'escriptor reusenc Joel Santamaria, està ambientada a finals del segle III, un dels moments més desconeguts de l’Imperi Romà CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 10 Juny 2021 11:53

Aquest divendres 11 de juny a les 18:00 h, l’escriptor reusenc Joel Santamaría presentarà la seva darrera novel·la 'NocturnaliA', ambientada a finals del segle III, un dels moments més desconeguts de l’Imperi Romà. La presentació es farà presencialment a la sala Central de la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Joel Santamaría viatja amb la seva novel·la a la Tàrraco d'aquella època. A la novel·la, editada per Espasa, del Grup Planeta, els habitants de l'antiga capital romana s'hauran d'enfrontar a un conjunt de misteriosos crims que haurà d'investigar Julio Natal. Combinació de thriller i novel·la històrica, màgia negra, bruixeria i amors impossibles, l'autor retrata el dia a dia d'una societat entre els espais més emblemàtics que actualment són Patrimoni de la Humanitat.

Santamaría, nascut a Reus, és llicenciat en Filologia Hispànica i en Filologia Anglogermànica, va publicar la seva primera obra al 2013, 'Dies Irae', novel·la ambientada a l’Edat Mitjana. Posteriorment, ha editat 'Humanofobia', una obra distòpica que va quedar finalista del Premi Isaac Asimov de Ciència Ficció 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: