Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El FICVI de Vila-seca participarà en la preselecció de curtmetratges dels premis GOYA

El guanyador del premi estatal del festival de curtmetratges de Vila-seca passarà directament a la preselecció dels premis de referència del cinema espanyol

Imatge d'arxiu del lliurament del Premi Internacional d'Animació del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) 2020 Imatge d'arxiu del lliurament del Premi Internacional d'Animació del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) 2020 FICVI
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Juny 2021 11:56

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI), a la seva sisena edició, ha rebut el reconeixement de l'Acadèmia del Cinema Espanyol i ha estat inclòs en el llistat dels 43 de festivals de tot l'Estat que col·laboren per a la preselecció de curtmetratges amb opcions als premis GOYA.

En aquest sentit, el guanyador del premi estatal del FICVI passarà directament a la preselecció dels premis més importants del cinema espanyol. Tant des del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, organitzador del festival, com des de la seva direcció, es valora molt positivament aquest reconeixement ja que avala la qualitat i trajectòria del FICVI i el posiciona en un lloc destacable al panorama del cinema estatal.

El FICVI 2021, del 16 al 24 d'octubre

L’edició d’enguany del FICVI se celebrarà del 16 al 24 d’octubre de 2021 a l’Auditori Josep Carreras. El període d’inscripcions continua obert fins el proper 30 de juny. Tota la informació relativa al festival la podeu consultar aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: