Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu del Port ofereix propostes culturals en el marc del festival 'Tarraco Viva'

El 22, 29 i 30 de maig tindran lloc les activitats que transportaran a la ciutadania a l’antiga civilització romana

La primera de les propostes, 'Passejada arqueològica: Descobrint el port romà’, es durà a terme, el pròxim dissabte 22 de maig, a les 18:30h La primera de les propostes, 'Passejada arqueològica: Descobrint el port romà’, es durà a terme, el pròxim dissabte 22 de maig, a les 18:30h PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 20 Mai 2021 10:22

El Museu del Port de Tarragona, amb motiu de la celebració del 'Tarraco Viva', el festival romà de Tarragona, ofereix un seguit de propostes dins de la programació de l’edició d’aquest any 2021.

El festival Tarraco Viva inicia les seves activitats el pròxim dissabte 22 de maig i finalitza el diumenge 30 de maig. El Museu del Port organitza activitats per a un públic general amb aforament limitat i seguint totes les mesures d’higiene i seguretat establertes a causa de la Covid-19.

Cal destacar que les activitats són totalment gratuïtes i s’ha de fer una reserva prèvia a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 977 259 434.

Una passejada i una activitat teatralitzada

La primera de les propostes sota el títol ‘Passejada arqueològica: Descobrint el port romà’ es durà a terme, el pròxim dissabte 22 de maig, a les 18:30h. Es tracta d’una passejada per la part baixa de la ciutat de Tarragona i del barri del Port amb sortida des del Museu. La passejada, d’uns 90 minuts de durada aproximadament, finalitzarà al Moll de Costa després, d’haver fet un recorregut en el temps, on s’haurà pogut evidenciar els vestigis del port romà i la seva antiga activitat. Una passejada que estarà guiada i relatada per la doctora en Arqueologia Clàssica de la URV-ICAC, Patrícia Terrado Ortuño.

La segona de les activitats, proposades pel Museu, és una activitat teatralitzada sota el títol ‘Tiberius comerciant pel Mare Nostrum’. Aquesta es durà a terme en dues sessions. La primera el dissabte 29 de maig que serà en català i la segona el diumenge 30 de maig que s’interpretarà en castellà. Totes dues sessions tindran lloc a les 12:00h.

El Tiberius era un comerciant de Tarraco, el seu personatge, interpretat per un actor explicarà de primera mà com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum. L’activitat tindrà lloc a diferents indrets del Moll de Costa (Museu Port Tarragona i Museu Nacional Arqueològic de Tarragona).

Cal afegir que per tenir més informació de les activitats culturals organitzades pel Port de Tarragona es pot seguir aquest enllaç oficial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: