Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de Lectura de Reus lliura els premis del 74è Concurs Exposició Nacional de Roses

El lliurament dels premis del concurs fotogràfic #rosesCdL2021 se celebrarà, aquest dissabte, al Teatre Bartrina

El vestíbul del Centre de Lectura de Reus, guarnit per a l'ocasió El vestíbul del Centre de Lectura de Reus, guarnit per a l'ocasió CENTRE DE LECTURA DE REUS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 07 Mai 2021 21:39

El Centre de Lectura de Reus lliurarà aquest dissabte 8 de maig, a les 12.00h, els premis del concurs fotogràfic #rosesCdL2021, que ha organitzat amb motiu del 74è Concurs Exposició Nacional de Roses. L’acte, que es desenvoluparà al Teatre Bartrina, comptarà amb la participació del filòleg i professor Josep Murgades, que pronunciarà la glossa del certamen. Tot i l’aforament reduït del teatre, prop de 200 persones ja han confirmat la seva assistència a l’acte.

El concurs #rosesCdL2021 s’ha organitzat enguany davant la impossibilitat, per segon any consecutiu, d’organitzar el Concurs Exposició Nacional de Roses en el seu format habitual a causa de les condicions sanitàries de la pandèmia. El concurs ha rebut 53 fotografies a les xarxes socials del Centre de Lectura, distribuïdes en sis categories: rosa Centre de Lectura, rosa Centre de Lectura 1859, rosa Ciutat de Reus, rosa Albert Via, composició floral i la millor rosa. A més a més, el jurat ha decidit atorgar un premi a la fotografia més artística que ha escollit d’entre totes les imatges rebudes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: