Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de portes obertes al Museu Guimerà per commemorar l’aniversari del naixement del dramaturg

Aquest dijous, a les 18:30h, també s'oferirà l’espectacle 'Terra baixa en essència', amb l’actor Jordi Mateu

Imatge d'arxiu de l'interior de la Casa-Museu d'Àngel Guimerà, al Vendrell Imatge d'arxiu de l'interior de la Casa-Museu d'Àngel Guimerà, al Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 06 Mai 2021 12:43

Com cada any, el Museu d’Àngel Guimerà del Vendrell (carrer Santa Anna 10), el 6 de maig se celebra el naixement del dramaturg vendrellenc més internacional.

Aquest 2021 fa 176 anys que va néixer Guimerà i, per això, des del museu, s'organitza una jornada de portes obertes durant aquest dijous 6 de maig, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, per donar l’oportunitat a tothom qui vulgui d’acostar-se a la casa pairal de la família Guimerà i conèixer de ben a prop la trajectòria de l’escriptor i veure l’edifici familiar, que encara conserva elements originals del segle XVIII.

A més a més, a les 18:30 h oferiran l’espectacle 'Terra baixa en essència', amb l’actor Jordi Mateu, que s’endinsa en el món teatral de Guimerà a través d’una de les seves obres dramàtiques més importants, 'Terra baixa'. Proposa una peça sorgida de cinc monòlegs, combinant el text dramàtic amb l'audiovisual que vol desgranar i alhora aprofundir en el conflictiu triangle amorós que formen els personatges principals de l'obra d'Àngel Guimerà, Manelic, Marta i Sebastià.

Les entrades són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia, ja que l’aforament és limitat, al telèfon 977 66 10 06, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al web https://museus.elvendrell.net.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: