Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell celebra Sant Jordi amb activitats culturals i literàries

El mateix dia de Sant Jordi, al migdia, es farà públic el veredicte del 28è concurs de cartes d’amor

Imatge del Sant Jordi de Calafell 2021 Imatge del Sant Jordi de Calafell 2021 CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 abril 2021 09:03

Calafell celebrarà la diada de Sant Jordi amb un programa d’activitats que van començar el passat 20 d’abril i que continuaran fins al proper dia 30. La major part d’aquests actes són de caire literari, en les més diverses facetes, incloses les presentacions de novetats editorials generals i d’autors locals.

Activitats a les biblioteques

De la seva banda, les biblioteques de Calafell han preparat un seguit d’activitats. L’aforament és limitat i necessiten inscripció prèvia (al 687 271 373), i s’hi aplicaran les mesures de seguretat generals davant la pandèmia.

Aquest divendres 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, es muntarà una parada de novetats literàries a les dues biblioteques. I a les 18 hores, es farà un taller de manualitats reciclades a la Biblioteca Ventura Gassol. L'activitat va adreçada a infants de 5 a 8 anys.

L'endemà dissabte 24 d’abril, a les 12 hores, s'impartirà un taller de manualitats a la Biblioteca Casa Nova. 'Que et pesco', amb Carol M. Pacha. Activitat per a infants de 4 a 7 anys.

La Trobada del club de lectura 'Hora violeta' arribarà el dia 28 d’abril, a les 18 hores, a la Biblioteca Ventura Gassol. Es comentarà 'La memòria de l’aigua', de Montse Barderi.

La Biblioteca Ventura Gassol acollirà la sessió de 'Contes per la pau', el proper 30 d’abril, a les 18 hores, que anirà a càrrec de La Porta de Fusta. L'activitat és per a nens i nenes a partir de 3 anys.

D'altra banda, una de les novetats literàries que es presentaran serà 'Si el cel es tornés vermell', de Cori Calero. Editat per Viena Edicions, es presentarà al 29 d’abril, a les 18:00 hores, a la Biblioteca Casa Nova de Segur. A continuació es presentarà el Projecte Rorqual (l’alimentació de les balenes a la costa catalana), amb el ponent Eduard Degollada, president de l’associació Edmaktub.

Concurs de cartes d’amor

Finalment, el mateix dia de Sant Jordi, al migdia, es farà públic el veredicte del 28è concurs de cartes d’amor. Com és costum, es donarà a conèixer a través de l’emissora municipal Calafell.tv - Calafell Ràdio (107.9 FM).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: