Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repics de campanes per donar el tret de sortida al Sant Jordi 2021

Nou municipis han fet repicar les seves campanes amb motiu de la publicació d’una de les principals novetats editorials de la Diputació

Montblanc ha estat un dels nou municipis que han fet repicar les seves campanes amb motiu de la publicació d’una de les principals novetats editorials de la Diputació de Tarragona Montblanc ha estat un dels nou municipis que han fet repicar les seves campanes amb motiu de la publicació d’una de les principals novetats editorials de la Diputació de Tarragona DIPTA.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 14 abril 2021 21:16

'El món de les campanes a la demarcació de Tarragona', de Jesús Martínez, és la darrera novetat editorial de la Diputació de Tarragona. Per tal de donar a conèixer la publicació del llibre campaners de Montblanc, l’Arboç, Lilla, Valls, Alió, La Fatarella, Banyeres del Penedès, Tarragona, El Vendrell i Reus s’han sumat a un repic organitzat des de la institució, que quedarà recollit en un vídeo de presentació de l’obra. La majoria dels repics van tenir lloc el dissabte 10 d’abril, aprofitant la proximitat en el calendari amb Sant Jordi i encetant així les accions que la Diputació realitza aquest any amb motiu de la diada.

Les novetats editorials de la Diputació

La Diputació de Tarragona edita cada any diversos llibres de temàtiques diverses que aquest any en concreten en 6 nous títols. Les restriccions derivades de la Covid-19 no permetran que les noves publicacions puguin estar a l’abast del públic als estands físics durant la diada de Sant Jordi, però estan disponibles tots ells a través del web de la Biblioteca Ramon Berenguer IV. Les novetats editorials d’aquest Sant Jordi són, a més d’'El món de les campanes a la demarcació de Tarragona', de Jesús Martínez (Col·lecció Difusió Cultural, 2020), 'Avui per mi, demà per tu. Els cementiris a la demarcació de Tarragona', de Tate Cabré (Col·lecció Difusió Cultural, 2020); 'Espais Urbans Porticats a la demarcació de Tarragona', de Joan Figuerola (Col·lecció Difusió Cultural, 2020); 'Guia de Freginals', de Carla Bonfill (Col·lecció Els Llibres de la Medusa); 'La codificació municipal. En el Vè centenari dels Costums de la Torre de l’Espanyol (1517-2017)', coordinat per Josep Serrano (Col·lecció Ramon Berenguer IV), i, 'Tom Carr. L’escultura mental: Presència i Contingència', de Raquel Medina (Col·lecció Tamarit de Viena Edicions).

Novetats editorials Sant Jordi Diputació

Una iniciativa que permetrà compartir la celebració de Sant Jordi amb els veïns i veïnes de diferents punts del territori és l’exposició 'Mar de Lletres'. Es tracta d’una exposició itinerant i visitable, entre les 11 i les 19h. A Reus s’exposarà a la Biblioteca Central Xavier Amorós el dia 20 d’abril; al Vendrell, a la plaça Nova, el dia 21 d’abril; a Tortosa, a la Plaça Sant Joan, número 5 el dia 22 d’abril; i a Tarragona, al Passeig de Sant Antoni, 100 (davant el Palau de la Diputació) el dia 23 d’abril.

Sota el títol ‘Temps per llegir’, aquest dimarts 13 d’abril, es va iniciar el concurs en xarxes socials convocat amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, que estarà actiu fins el dia 25 d’abril als perfils institucionals de la Diputació a Facebook, Twitter i Instagram. A través del concurs es vol promoure a través de les xarxes socials aquelles obres literàries que hagin acompanyat als participants durant els mesos de la pandèmia derivada de la Covid-19. Així, qui hi vulgui participar pot compartir imatges de les publicacions editorials que ha pogut assaborir aquest darrer any, usant les etiquetes #TSantJordiDipta i #TempsperLlegir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: