Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les biblioteques de Mont-roig celebren Sant Jordi amb presentacions d'autors i autores locals

Les inscripcions per a participar-hi, que es faran a través de la plataforma Zoom, es poden fer enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp Imatge d'arxiu de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 07 abril 2021 21:22

Les biblioteques Joan Miró i Miramar de Mont-roig del Camp celebren la diada de Sant Jordi d’aquest any amb la programació de diverses presentacions virtuals. L’objectiu es donar a conèixer les últimes obres publicades pels escriptors i escriptores del municipi.

Així, les presentacions començaran aquest dijous 8 d’abril amb l’escriptora montrogenca Rosa Pàmies Ollé que parlarà de la seva darrera novel·la “La mà del destí”, una obra farcida d’històries paral·leles, aventures, amors d’enveges i de gelosies que transcorren durant l’època de la ruta dels esclaus.

Per la seva banda, l’autora local Joaquima Nolla Gasulla presentarà, el dijous 15 d’abril, 'Dones del barri' i 'Un fil per estirar' dues novel·les on, a través d’històries quotidianes, es podrà reflexionar sobre el trencaclosques de la vida. Unes històries on les dones són les protagonistes.

Finalment el 22 d’abril, l’historiador i escriptor Jaume Borràs Galceran, presentarà  'Lo Carrasclet. Crònica d'un irreductible 1687-1743', obra que descobreix la figura de Pere Joan Barceló i Anguera, conegut com a Carrasclet, en la seva lluita contra l'absolutisme de Felip V, un personatge amb una gran potència històrica i alhora molt desconegut.

Totes les presentacions seran a les 18.30 h, a través de la plataforma Zoom. Per assistir-hi cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: