Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Setmana Santa de Tarragona enguany tampoc tindrà processons pels carrers

Es penjaran lones en diferents punts de la ciutat amb imatges dels passos i codis QR que en donaran informació

Imatge d'arxiu de la Setmana Santa de Tarragona Imatge d'arxiu de la Setmana Santa de Tarragona PEP ESCODA
Cultura ACN
Dimecres, 03 Març 2021 19:08

L'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona (AASST) ha publicat el programa d'actes de la Setmana Santa tarragonina. Una edició, que com ja va succeir l'any passat, estarà marcada per la covid-19. Així, enguany tampoc hi haurà processons pels carrers i alguns dels actes que habitualment es feien amb públic, com presentacions de publicacions, seran telemàtics. Per mantenir l'esperit dels actes de carrer, l'AASST penjarà lones en algunes façanes amb les imatges de la Setmana Santa. A més, al portal o al local on s'hagi col·locat la lona es podrà escanejar un codi QR que donarà informació de la imatge.

El que sí que es podrà mantenir presencialment són els Via Crucis que es fan a l'interior de les esglésies, però amb restriccions d'aforament i adaptant alguns elements a la normativa dictada pel Procicat. Globalment seran més d'una cinquantena d'actes, alguns dels quals es faran passades les dates de la celebració religiosa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: