Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo representa el darrer conte del món del 'Mercat de Contes' de Tarragona

'El rei que no volia escoltar' es representarà aquest dimecres 3 de març, a les 19:30h, mitjançant les xarxes socials del Teatret

El darrer conte del món es representarà aquest dimecres 3 de març, a les 19:30h, mitjançant les xarxes socials del Teatret del Serrallo El darrer conte del món es representarà aquest dimecres 3 de març, a les 19:30h, mitjançant les xarxes socials del Teatret del Serrallo PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Març 2021 09:21

El pròxim dimecres, 3 de març, a les 19.30h, el Teatret del Serrallo del Port de Tarragona, representarà la seva darrera proposta teatralitzada emmarcada dins de la segona edició del ‘Mercat de Contes’ a Tarragona.

Les dues primeres representacions teatrals, dels passats dies 25 i 28 de febrer, han tingut una gran acceptació per part de la ciutadania i, l’organització espera la mateixa acollida pel darrer relat sota el títol ‘El rei que no volia escoltar’. Un conte que, a ritme de percussió africana ens descobrirà, envoltats de gran sentit de l’humor, la importància d’escoltar als altres.

Cal afegir, que els tres espectacles dinamitzats per les ‘Germanes Baldufa’, dues joves viatgeres i aventureres que han estat per tots els continents i racons del planeta, són històries que demanen una interacció de les famílies per esbrinar els missatges que s’amaguen a cada relat.

Finalment, es recorda que, fins al dia 6 de març, es pot participar en el sorteig d’una llum de lluna. Els resultats de les persones guanyadores es donaran a conèixer, mitjançant les xarxes oficials del Teatret, a mitjans del mes de març.

Propostes familiars atractives i educatives

L’organització del Teatret del Serrallo està molt agraïda per la gran participació i interacció que estan tenint aquestes noves propostes. El Teatret ha programat tres contes vinculats a tres indrets: l’Índia, Tailàndia i Àfrica, mitjançant la narració d’unes històries que donen a conèixer la seva cultura. Relats que estan carregats de contingut, sensibilitat i aprenentatge.

El Port de Tarragona vol continuar apostant, sota la seva marca cultural de Moll de Costa, per oferir a la ciutat un ampli ventall d’ofertes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: