Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Casal Vilaplanenc acollirà dissabte una xerrada sobre 'Els maquis a les Muntanyes de Prades'

Gairebé 70 persones s'han inscrit a la conferència del Dr. Lluís Colomés

L’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades organitza la xerrada 'Els maquis a les Muntanyes de Prades', a càrrec del Dr. Lluís Colomés L’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades organitza la xerrada 'Els maquis a les Muntanyes de Prades', a càrrec del Dr. Lluís Colomés INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Març 2021 21:38

Prop de 70 persones s'han inscrit a la xerrada 'Els maquis a les Muntanyes de Prades', a càrrec del Dr. Lluís Colomés, que es durà a terme el proper dissabte 6 de març, a les 19h, al Casal Vilaplanenc, organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades (AAMP).

La història dels maquis a les Muntanyes de Prades és l’eix central de la conferència que pronunciarà el Dr. Lluís Colomés que, més enllà de la seva trajectòria en l’àmbit de la medicina, ha investigat la història recent del territori, amb especial èmfasi en la Guerra Civil i els moviments posteriors.

I és que a les Muntanyes de Prades i, molt concretament a Vilaplana, hi ha diversos testimonis del moviment dels maquis. És el cas de la família dels “Patacons”, per exemple, que ha donat nom a un grau i a una via ferrada que pugen pels cingles de Vilaplana cap al nucli de La Mussara.

Les persones interessades a assistir a la xerrada aquest dissabte poden inscriure’s en el següent enllaç. Les darreres places disponibles s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: