Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 25a edició del Trapezi es farà del 12 al 16 de maig amb companyies de circ català i estatal

L'organització confirma la presència a Reus de Nueveuno, Alba Sarraute i les Ofèlies, i Psirc

Imatge d'arxiu de la pallassa i acròbata Alba Sarraute i el Frankenstein, en un instant del Cabaret del Trapezi, a la plaça del Mercadal de Reus, el 9 de maig del 2019 Imatge d'arxiu de la pallassa i acròbata Alba Sarraute i el Frankenstein, en un instant del Cabaret del Trapezi, a la plaça del Mercadal de Reus, el 9 de maig del 2019 ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Cultura ACN
Dilluns, 01 Març 2021 20:45

La 25a edició del Trapezi, la Fira del circ de Catalunya, se celebrarà a Reus del 12 al 16 de maig, segons ha informat l'organització aquest dilluns. Els impulsors del certamen subratllen que "els motors segueixen engegats" i que desitgen recuperar a poc a poc la trobada perquè "més que mai" la cultura és "segura i necessària".

Atesa la situació global per la covid-19, però, la programació d'enguany comptarà únicament amb companyies de circ català i estatal, entre les quals hi haurà Nueveuno amb 'Suspensión' o Alba Sarraute i les Ofèlies amb 'Desdèmona'.

El Trapezi també confirma els dos primers episodis del tríptic de la companyia Psirc: 'Ep. 1: De quan Zeus es va fer vegà' i 'Ep. 4: De quan Alexa es va comprar la seva roba a Humana'.

L'organització preveu informar properament sobre el programa definitiu, les activitats professionals, els terminis d'inscripció i la reserva d'entrades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: