Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus impulsa de nou "la Misi" per comunicar-se amb els joves

El xatbot de Joventut inspirat en la patrona de la ciutat informarà de continguts que interessen als joves, a través de Telegram

La "MISI" és un xatbot que serveix de canal de comunicació amb els i les joves i que funciona a través de Telegram La "MISI" és un xatbot que serveix de canal de comunicació amb els i les joves i que funciona a través de Telegram REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Febrer 2021 20:56

El departament de Joventut de l'Ajuntament de Reus impulsa de nou la "MISI", un xatbot que serveix de canal de comunicació amb els i les joves i que funciona a través de Telegram. En aquesta nova etapa s'ha preparat un funcionament més personalitzat. L'usuari podrà indicar el seu nom, gènere, edat i gustos personals per poder rebre una informació més personalitzada.

Una de les novetats importants és que podrà informar de més continguts. Aquests continguts podran ser proposats i escrits per qualsevol jove o associació a través del web joventutreus.cat/misi Allí es pot trobar informació que com s’ha d’estructurar la informació perquè pugui incorporar-se a la configuració de la "MISI". La informació recollida ha de ser d’interès per joves i es pot incorporar en qualsevol moment, no hi ha terminis.

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha explicat que "ens interessa molt la comunicació directa amb els i les joves i, per tant, per explicar i ampliar el contingut de la nova MISI es preveuen un seguit de reunions i accions amb joves, assoaciacions i també altres departaments de l'Ajuntament perquè és important donar a conèixer aquesta eina en la qual, joves i també no tan joves, poden preguntar sobre diferents temes i de forma automàtica el bot respon".

La "MISI" és una eina oberta a tothom ja sigui utilitzant-la com a usuari o bé com a creador de continguts. Si vols que la "MISI" parli sobre alguna temàtica, d’una entitat o col·lectiu, d’un indret, d’un servei, etc és necessari fer arribar la informació que es vol que doni el xatbot, seguint les pautes que descrites a la infografia i al formulari de recollida de dades que hi ha al final de la pàgina. El formulari es pot omplir i enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal tenir en compte que la "MISI" va dirigida a joves de la ciutat, per això el contingut ha de ser d’interès pels i les joves de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: