Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mig miler de grups musicals s'inscriuen a la FiM Vila-seca 2021

La fira reneix com aparador i mercat de la música catalana emergent i se celebrarà del 7 al 9 de maig

La FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca se celebrarà del 7 al 9 de maig La FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca se celebrarà del 7 al 9 de maig FiM
Cultura ACN
Divendres, 19 Febrer 2021 20:15

Més de 500 grups de música emergent i familiar s'han inscrit a la convocatòria per formar part de la programació de la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca. La fira, que se celebrarà entre el 7 i 9 de maig, reneix "com a cita, aparador i mercat" de la música moderna emergent i els espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

Per al director artístic de la FiM, Martí Marfà, l'allau d'acreditacions professionals referma que el sector necessita espais com la fira "més que mai" i que la creativitat "confinada" vol descloure. Entre els inscrits es triarà la programació final que es presentarà al març. Es valorarà el caràcter emergent, la qualitat, la innovació i l'originalitat de les propostes.

L'activitat professional serà majoritàriament presencial, en la mesura que la situació sanitària ho permeti, tot i que algunes activitats també seran virtuals. Es proposaran itineraris específics d'activitat professional i programació artística per a l'àmbit emergent i per a l'àmbit familiar i hi haurà un programa específic adreçat a responsables i participants d'iniciatives d'acompanyament artístic, suport a la creació i detecció de talent.

L'àrea PRO de la FiM serà una zona exclusiva del Castell de Vila-seca per a la trobada i l'intercanvi distès entre professionals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: