Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Cambrils difon contes virtuals en anglès a càrrec d’estudiants d’Educació de la URV

El catàleg d’'Storytelling' s’amplia a Youtube amb noves propostes per a nens i nenes fins als sis anys

El catàleg de contes en anglès 'Storytelling' s’amplia a Youtube amb noves propostes per a nens i nenes fins als 6 anys El catàleg de contes en anglès 'Storytelling' s’amplia a Youtube amb noves propostes per a nens i nenes fins als 6 anys CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Gener 2021 11:11

El programa 'Aprenentatge Servei' de la URV ha signat un any més un conveni amb la Biblioteca Josep Salceda i Castells per fer arribar als infants propostes de contes explicats en anglès, ‘Storytelling’, a càrrec d’estudiants de Grau d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències de l’Educació i la Psicologia.

Abans de la pandèmia les sessions es realitzaven a la biblioteca però la situació actual no permet dur a terme aquestes activitats de forma presencial. Davant d’això, els estudiants enregistren els contes, els pengen a Youtube i s’incorporen a la llista de reproducció creada dins del canal de la Biblioteca.

L’enllaç per a visionar les propostes és aquest. També estan disponibles diverses activitats complementàries com jocs online tipus “break-out” i material imprimible. Podeu sol·licitar l’accés a aquests materials enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: