Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Coloma de Queralt rep els Reis d'Orient amb un espectacle de música, llums i colors

Enguany els Amics dels Reis Mags han celebrat el seu desè aniversari

Santa Coloma de Queralt va rebre els Reis d'Orient amb un espectacle de música, llums i colors Santa Coloma de Queralt va rebre els Reis d'Orient amb un espectacle de música, llums i colors startap.cat / AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE QUERALT
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 07 Gener 2021 17:29

La nit del 5 de gener va tornar a ser màgica. Santa Coloma de Queralt va donar la benvinguda a ses majestats des de la Plaça de la Pau amb un bonic espectacle de música, llum i color.

Enguany els Amics dels Reis Mags celebraven deu anys i la situació actual no ha impedit que preparessin una rebuda especial seguint totes les mesures de protecció i prevenció requerides.

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a la capital de la Baixa Segarra, després d'un llarg viatge disposats a fer l'entrega de tots els regals que els nens i les nenes de Santa Coloma esperaven amb desig i il·lusió.

L'alcalde Ramon Mullerat els hi va fer entrega de la clau que els va permetre entrar a totes les cases. Dos representants de les escoles van llegir un manifest i el regidor de Festes va dedicar una especial felicitació a l'entitat que any rere any fa possible la màgia de la nit de reis.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: