Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Coloma de Queralt viu el Nadal

El Blanc Mercat, la recollida de cartes de la patgessa Sarina o el concert de Nadales de l'Orfeó, entre les activitats celebrades

Per Sant Esteve, la patgessa Sarina va recollir les cartes que li van portar els nens i les nenes de Santa Coloma per poder-les entregar als Reis d'Orient Per Sant Esteve, la patgessa Sarina va recollir les cartes que li van portar els nens i les nenes de Santa Coloma per poder-les entregar als Reis d'Orient startup.cat/ AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE QUERALT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Gener 2021 14:03

El dissabte 19 de desembre a la plaça Major de Sta. Coloma de Queralt es va celebrar la cinquena edició del Blanc Mercat, una proposta de mercat de Nadal organitzada per les colomines Mireia Calçada i Marta Bartolí. Els assistents van poder gaudir d’una àmplia varietat de productes de proximitat i d’un taller per a infants. La jornada es va acabar amb un concert de música en directe amb 'Things and flower band'. El mateix dissabte a la tarda l’Ajuntament oferia un concert amb ritmes de brasil a càrrec de duet Acaua, a la sala gran del castell.

El V Blanc Mercat: (startap.cat / Ajunt. de Santa Coloma de Queralt): 

Blanc Mercat Santa Coloma de Queralt

Dissabte 26 de desembre la patgessa Sarina va recollir les cartes que li van portar els nens i les nenes de Santa Coloma per poder-les entregar als Reis d'Orient. Els que ho volien també podien fer cagar al Tió, seguint en tots els casos les mesures de prevenció que requereix la situació actual.

El diumenge 27 de desembre l'Orfeó de Santa Coloma va oferir un concert de Nadales a la Plaça de l'Església i a la Plaça Major. Com que enguany a causa de les restriccions els cantaires no van poder anar a cantar a la residència de gent gran, es va enregistrar amb vídeo l'assaig previ perquè des de la residència també puguin gaudir de la música i de l'esperit nadalenc que evoquen activitats com aquesta.

Dilluns dia 28 de desembre es va realitzar una presentació sobre el projecte professional de la Núria @nuriadenadur, empresària i youtuber (sorpresasdivertidas) que es dedica al món infantil.

A la tarda a l'Estrella es va presentar "l'Ona i el fred", una proposta teatral infantil que va satisfer els gustos de petits i grans.

Les activitats segueixen tota aquesta setmana i durant la primera setmana del 2021.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: