Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sarral substituirà la revetlla de Cap d'Any per un castell de focs

La Cavalcada de Reis passarà pel poble el 5 de gener a la tarda, en comptes del dia 6 al migdia

Imatge de la decoració nadalenca dels carrers de Sarral Imatge de la decoració nadalenca dels carrers de Sarral AJUNTAMENT DE SARRAL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Desembre 2020 07:42

L’Ajuntament de Sarral ha organitzat enguany un programa de Nadal que permetrà, a petits i grans, poder gaudir d’aquestes festes, tot i les limitacions que imposa la pandèmia. La regidora de Cultura i Festes, Victòria Cañís, explica: "L’esperit del programa és mantenir la celebració dels actes imprescindibles, com el Caga Tió i la Cavalcada de Reis, però adaptant-los a les mesures de seguretat de la pandèmia, que instem tothom a respectar durant les celebracions per tal de seguir contenint la Covid-19". I hi afegeix: "Les activitats són esportives, culturals, tradicionals i d’oci. Amb aquesta oferta variada – la majoria gratuïta pels participants- pretenem que els sarralencs i sarralenques gaudeixin d’aquests dies que per a molts també són de vacances".

Després de la celebració de les primeres activitats -la marxa nòrdica, la ruta d'orientació cultural, el concert de Nadal o el tradicional Caga Tió-, es poden fer tallers com el d’skate o el d’elaboració de licors, a més d’altres activitats esportives que continuaran celebrant-se durant els dies feiners fins a Reis.

Canvis per Cap d'Any i Reis

Pel que fa a la revetlla popular del 31 de desembre, que es celebrava a la Sala Recreativa per acomiadar l’any, s’ha canviat per un castell de focs, que l’Ajuntament convida tothom a veure des de balcons i terrats de cada domicili.

La Cavalcada de Reis tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda del 5 de gener, enlloc del tradicional migdia del dia 6: «Hem escrit als Reis, i així també se’ns han compromès els patges, que Ses Majestats no es deixaran ni un sol carrer per on passarà la cavalcada. Si cal, baixaran de les carrosses, però no es podran aturar a cap llar per fer visites a causa de la pandèmia. Els regals no hi faltaran, però arribaran màgicament durant la nit del dia 5 a cada casa», explica Cañís.

El programa es repartirà imprès a totes les cases aquest divendres i, com a novetat, enguany es regalarà un calendari 2021 a tot el veïnat que també es pot passar a buscar per l’Ajuntament.

Les inscripcions de les activitats es poden fer a través del web municipal www.sarral.altanet.org on també es pot consultar l’extens programa d’activitats nadalenques, organitzades per l’Ajuntament de Sarral. A més, també hi ha l’opció de trucar al consistori per inscriure’s telefònicament.

La campanya comercial de Nadal

A més, continua en marxa la campanya comercial de Nadal, en la qual participen 15 establiments sarralencs i que sorteja tres premis, consistents en vals de compra gratuïts per un import total de 300 euros, entre els clients.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: