Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vimbodí i Poblet estrena un nou equipament per a joves aquestes festes de Nadal

L'Ajuntament ha instal·lat una taula fixa de tenis taula a la raval de Lleida, al costat de la zona del Parc Infantil

Tot i que la taula ja es pot utilitzar, l’Ajuntament ha volgut fer visible aquest espai amb una activitat distesa que tindrà lloc el 2 de gener Tot i que la taula ja es pot utilitzar, l’Ajuntament ha volgut fer visible aquest espai amb una activitat distesa que tindrà lloc el 2 de gener CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 25 Desembre 2020 20:49

Aquest mes de desembre l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, ha instal·lat una taula fixa de tenis taula a la raval de Lleida, al costat de la zona del Parc Infantil. L’objectiu és oferir un espai de joc i una alternativa d'oci saludable pels joves i adolescents del poble.

Tot i que la taula ja es pot utilitzar, l’Ajuntament ha volgut fer visible aquest espai amb una activitat distesa que tindrà lloc el 2 de gener, a partir de les 12 del migdia. Els que vulguin aprendre a jugar a tennis taula o vulguin perfeccionar el seu joc hi trobaran a Josep Francesch, entrenador del Club de tennis taula de les Borges Blanques, que oferirà els seus coneixements a tots els interessats. No és cap taller ni activitat estructurada, es tracta d’acostar-se a l'espai i, si està lliure, poder-lo utilitzar amb el suport d'un entrenador especialitzat.

Per poder fer ús d'aquest equipament cal que cadascú es porti la seva pròpia pala i pilota de tennis taula. No cal dir que l’ús de mascareta serà obligatori en tots els majors de 6 anys i que hi haurà un dispensador de gel hidroalcohòlic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: