Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Coloma de Queralt viurà un Nadal farcit d'actes

Enguany no es podrà fer el tradicional parc de Nadal, però es podrà gaudir de propostes per a petits i grans, del 27 al 30 de desembre

Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de Santa Coloma de Queralt Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de Santa Coloma de Queralt ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 24 Desembre 2020 18:16

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt amb la col·laboració de diferents entitats ha preparat un programa d’activitats per aquest Nadal diferent. Enguany no es podrà fer el tradicional parc i per aquest motiu, respectat les mesures seguretat i higiene es podrà gaudir d’un seguit de propostes per a petit i grans del 27 al 30 de desembre.

Del 22 de desembre al al 7 de gener, Il·lustració, l’obra de la Laia Roca que aquest any ha protagonitzat la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà organitzada per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà. Amb motiu de les festes nadalenques, estarà instal·lada a la Sala de la Torre del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt i es podrà visitar al públic del 22 de desembre al 7 de gener en horari de l’Oficina de Turisme. L'artista convidada a la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà és la Laia Roca Trullols de Santa Coloma de Queralt. És una jove que la seva passió és la il·lustració i que l'Oficina Jove ha descobert a través dels dibuixos realitzats per la futura edició del llibre Relats Confinats, que properament sortirà a la llum. La Laia domina altres tècniques com al fotografia i el disseny gràfic, treballs que es podran veure durant la Mostra d'Art Jove d'aquest any.

Diumenge 27 de desembre a 2/4 d’1 l’Orfeó de Santa Coloma farà un concert de nadales pels carrers dels nucli antic.

Dilluns 28 de desembre a les 11 del matí a la Sala Gran del Castell dels Comtes la Companyia Aboon ens presentarà L’arbre de la vida. Una obra de caràcter simbòlic adreçada a nadons de 6 mesos a 3 anys, però pensada per a totes les edats. No hi ha una única historia en aquest conte. Hi haurà tantes històries com nens i nenes, adults i ancians vinguin a veure-la. L’espectacle obre una finestra al màgic procés de la creació. Parla de la vida i la mort en moviment continu, de la voluntat i la passió de viure, i de la diversitat en la manifestació.

A les 12h, a la Sala dels Merlets una activitat adreçada a joves. La youtuber local @nuriadenadur explicarà la seva experiència a les xarxes socials, de la passió de les nines a Youtuber.

A les 6 de la tarda, a l’Estrella la Factoria Bram presentarà el seu nou espectacle 'L’Ona i el fred'. Espectacle familiar que combina llum, música original, dansa i il·lustracions animades exclusives. Una història sobre el que realment importa! L’Ona és una nena de 8 anys amb una imaginació inesgotable. Tot i el munt d’activitats que ha de fer cada dia, sempre troba una estona per a escapar-se fins a la Font del Grèvol i jugar amb el seu amic vent. Aquests dies està molt preocupada perquè aquest any no fa fred, i sense fred el Tió no arribarà i ella no tindrà regals. Sense perdre ni un moment, anirà fins a les muntanyes a buscar el fred per demanar-li que torni, i així poder salvar el Nadal. No ho tindrà fàcil, perquè el fred, enfadat amb els humans, voldrà que l’Ona el convenci amb 3 motius de pes per tornar. Ho aconseguirà?

Dimarts d’11 a 2/4 de 2 el Mercat d’entitats ens diferents espais del nucli antic. Hi participarà la Unió Esportiva, el CB Àguiles, l’AFA Cor de Roure, el Pumptrack, l’Ass de Geganters, l’Ass Ornitològica Baixa Segarra, l’Esbart Dansaire, el Club BTT Queralt i l’AMPA i AFA de Sta Coloma.

A la tarda, a les 6, a la sala Annexa del pavelló, exhibició de patinatge amateur a càrrec de l’Associació Amics Patinatge Artístic Santa Coloma de Queralt. Seguidament, a 2/4 de 7 a l’Estrella, la companyia Impacta’t teatre presenta, Escolta’m. TEATRE FÒRUM sobre... Prevenció de violència de gènere a les relacions en l’àmbit familiar. Un espectacle adreçat especialment adolescents, joves i famílies. Interactiu i participatiu on el públic deixa de ser un simple espectador per passar a substituir als actors i actrius i ajudar així als/les protagonistes a trobar noves formes d’actuar davant les situacions que planteja la peça. Ens convida a posar-nos en el seu lloc i així poder assajar la realitat que potser un dia ens tocarà viure.

A partir de 2/4 de 7 a la plaça Major, Nadal al carrer amb l’actuació dels Grallers de Santa Coloma – Aula de Sons i l’Associació de Geganters. Després encesa infantil a càrrec dels Diables Keressus.

Dimecres d’11 a 2 a la plaça Major, skate park i rocòdrom amb tirolina. A la tarda, a les a 2/4 de 7 al teatre de l’Estrella, la CiA Contaminando sonrisa presenta Le Voyage. Un espectacle de JAM per a tots els públics, que emocionarà a grans i petits. Delicat, sense paraules, divertit i punyent alhora. Els nens i les nenes s’ho passaran molt bé, i als grans els arribarà al cor. Està inspirat en el llibre “Un viatge al país dels blancs”, l’odissea d’un jove que va arriscar la seva vida per un futur millor travessant el Sàhara a peu i el mar en patera, per arribar finalment a Catalunya. Cal explicar històries com aquesta fins que no hi hagi més històries com aquesta per explicar. T’apuntes al viatge?

Les places són limitades. Les inscripcions i entrades es poden adquirir a l’Oficina de Tursime i a codetickets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: