Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Festival Riubombori' de l'Espluga guanya el Premi Ateneus en la categoria 'Foment de la Participació'

Els 15 premiats en les diferents categories s'han triat entre les 104 propostes presentades en la 31a edició dels Premis Ateneus

Imatge d'arxiu del 'Festival Riubombori', a l'Espluga de Francolí Imatge d'arxiu del 'Festival Riubombori', a l'Espluga de Francolí ARXIU / INFOCAMP
Cultura ACN
Dimecres, 16 Desembre 2020 07:30

La Cultural Jordi Francolí, de l'Espluga de Francolí ha estat guardonada en la 31a edició dels Premis Ateneus en la categoria 'Foment de la Participació' pel seu projecte 'Festival Riubombori'. En total s'ha premiat una quinzena d'iniciatives, que s'han triat entre les 104 propostes que han presentat els diferents ateneus. La gala dels premis s'ha celebrat al Foment Artístic i Cultural de Sant Joan Despí.

Un projecte d'impressores 3D per combatre la covid-19 impulsat per l'Ateneu Popular Garriguenc de les Borges Blanques ha guanyat la 31a edició dels Premis Ateneus en la categoria 'Capacitat d'Innovació'. A la mateixa categoria s'ha distingit en segona i tercera posició el Centre Moral i Cultural del Poblenou de Barcelona amb el projecte 'Gimcana del Centre 2.0' i la Fundació Orfeó Lleidatà de Lleida amb el 'Projecte de musicoteràpia a l'UCI de l'Hospital Arnau de Vilanova'.

En la categoria 'Comunicació Associativa' s'ha imposat l'Avenç, Centre Cultural i Recreatiu d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) amb el projecte 'Recuperació Ràdio Local'. En el de 'Creativitat Artística' ha estat el Casal Popular de Vilassar de Dalt (Maresme) amb el projecte 'Vilassar balla'.

També s'ha premiat l'Orfeó Badaloní de Badalona amb el projecte 'Obrim portes' en la categoria 'Treball en Xarxa'.

'El guardó Jove', proposa ha estat per al Centre Moral d'Arenys de Munt (Maresme) pel projecte 'Cabaret Jove'21' i el premi especial 'La pandèmia no ens atura' se l'ha endut la Societat Cultural i Recreativa la Unió de Mas Rampinyo, de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) amb el projecte 'Festa major de Mas Rampinyo 2020'.

La Federació d'Ateneus de Catalunya ha celebrat la gala de la 31a edició dels Premis Ateneus al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí. Els guardons reconeixen la creativitat, l'originalitat, la qualitat i l'esforç que fan les diferents associacions culturals per promoure la cultura i l'associacionisme cultural. La gala s'ha fet sense públic però s'ha pogut seguir a través del canal de YouTube de la federació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: