Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 16è festival de titelles 'Guant' de Valls aposta per les companyies del territori

'La (petita) Moby Dick' de la Cia. Eudald Ferré veurà la llum per primer cop al festival, el dimarts 8 de desembre, al Convent de les Arts d'Alcover

'Mil bocins de terra seca', de Zipit Company, es podrà veure el dissabte 5 de desembre en la 16a edició del Festival de teatre de titelles Guant 'Mil bocins de terra seca', de Zipit Company, es podrà veure el dissabte 5 de desembre en la 16a edició del Festival de teatre de titelles Guant AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Infocamp/ ACN
Divendres, 04 Desembre 2020 08:22

La 16a edició del Guant, el Festival de Teatre de Titelles de Valls, ha arrencat aquesta setmana, després de que s'hagués de posposar per les restriccions marcades amb motiu de la covid-19. Aquest any el Guant té un marcat caràcter català. Les nou companyies que conformen el cartell d'enguany vénen de diferents punts de Catalunya, des de Cambrils a Celrà passant per Vilassar de Mar, Maià de Montcal o Valls. La direcció del festival en aquests moments d'incertesa a causa de la pandèmia ha volgut apostar de manera decidida per recolzar a les companyies del territori. 

'Bianco' substitueix 'Fragile'

Una de les estrenes que es podien veure aquest divendres al Teatre Principal, l'espectacle 'Fragile' de la companyia Labú Teatre, ha hagut de ser substituït a última hora per l'espectacle 'Bianco', a causa d'un cas positiu detectat en origen en un dels membres de la companyia.

Per la seva banda, 'La (petita) Moby Dick' de la Cia. Eudald Ferré també veurà la llum per primera vegada en el Festival Guant, el dimarts 8 de desembre al Convent de les Arts d'Alcover amb diferents sessions d'aforament limitat.

Cap de setmana de 'Guant'

Entre les propostes també destaca 'El lloc? De ser nosaltres' (3 de desembre), de la companyia Pep Aymerich, que combina dansa, música i moviment, i 'Mil bocins de terra seca' (5 de desembre), l'última producció de la companyia Zipit. Els més petits també podran gaudir de la màgia dels titelles damunt de l'escenari del Teatre Principal amb 'Maüra, filla de la terra' (6 de desembre), un espectacle plàstic i visual inspirat en l'obra de Joan Miró. El festival es clourà diumenge, amb 'Cocoué', de la companyia Petit Bonhom.

Durant els dies del festival el públic que vagi al Principal es trobarà amb l'exposició 'Matito', l'alegria de viure sense fer res!', un titella de guant alegre i juganer que té com a únic objectiu a la vida no fer res. Tant dimarts com dimecres s'han dut a terme unes visites guiades teatralitzades exclusives per als alumnes de P5 de les escoles de Valls.

Podeu consultar la programació completa i els horaris dels espectacles del Guant aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: