Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Les Nadales de sempre' sonaran aquest divendres al Vendrell

El grup de música tradicional Ço del Botafoc reemetrà les nadales més emblemàtiques dels concerts realitzats els anys anteriors

El grup vendrellenc de música tradicional Ço del Botafoc, en una imatge d'arxiu El grup vendrellenc de música tradicional Ço del Botafoc, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 03 Desembre 2020 20:46

L'Associació d'Amics de l'Orgue del Vendrell proposa, aquest divendres, 4 de desembre, les 20.30 h, una reemissió de les nadales més emblemàtiques dels concerts realitzats els anys anteriors, a càrrec del grup vendrellenc de música tradicional Ço del Botafoc.

Sota el títol 'Nadales de sempre', es podran sentir temes com 'Bones Festes', 'Nadala dels desnonats', 'A dins l'establia' i  'El bou i la mula', entre d'altres. Algunes d'elles són peces populars fetes amb arranjaments pels propis membres del grup i d'altres són composicions dels mateixos músics del Ço del Botafoc.

Per causes de força major originades per l'alerta sanitària de la covid-19, el concert que s'havia programat no s'ha pogut realitzar, però, tot i així, els Amics de l'Orgue van creure adient preparar aquest recull per no acomiadar la temporada 2020 sense un concert de nadales.

Per aquest motiu, el concert es podrà seguir pels següents canals: Televisió del VendrellFacebook de l'orgue; i Canal de Youtube de l'orgue.

 Ço Botafoc

El grup vendrellenc Ço del Botafoc es forma l’any 2001, com a grup de música popular i tradicional, amb la intenció de recuperar i interpretar les músiques i tonades populars de la vila. Des de fa anys organitza la Rifa del porc de Sant Antoni i un concert de Nadales anual, a més a més participa en la Festa Major, la Fira de Santa Teresa i, en altres festes, actes, cercaviles i esdeveniments de la comarca, d’arreu de Catalunya i d’altres indrets. Ha interpretat diverses vegades el 'Llibre Vermell de Montserrat' acompanyant a agrupacions corals.

Actualment el grup està format per: Jordi Bassó; Daniel Cañellas, Mosquit; Adrià Grandia; Jordi Inglès, Bero; Jonathan Martínez, Johnny; Jordi Navarro; Jordi Quintana; Martí Quintana, Roger Serra; Lluís Serres i Edgar Solé.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: