Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Música de Vila-seca obre convocatòria de propostes artístiques en la seva edició de represa

La FiM Reset està programada els dies 7, 8 i 9 de maig de l'any vinent

Imatge d'arxiu d'un concert durant una de les edicions passades de la Fira de Música al Carrer (FiM) de Vila-seca Imatge d'arxiu d'un concert durant una de les edicions passades de la Fira de Música al Carrer (FiM) de Vila-seca ARXIU / FIM
Cultura ACN
Dijous, 03 Desembre 2020 17:30

La Fira de Música de Vila-seca comença a escalfar motors i obre convocatòria de propostes artístiques en la seva edició de represa. L'Ajuntament va decidir recuperar aquest certamen, que s'havia deixat de fer des del 2015. Cinc anys després, el festival retorna en la seva 17a edició, els dies 7, 8 i 9 de maig de l'any vinent.

Per nodrir la seva programació, la FiM obre convocatòria adreçada a grups emergents en l'àmbit de les músiques modernes i a companyies i espectacles de música familiar. Martí Marfà, nou director artístic de la FiM, serà l'encarregat de la selecció dels projectes musicals i del disseny de l'activitat professional.

El període d'inscripció de propostes comença aquest dijous i finalitza el pròxim 3 de febrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: