Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Els Pastorets Principals de Valls' i 'Un Cap d'Any a l'Infern' s'adapten a la pandèmia

El cabaret de Cap d'Any descobrirà, en clau d'humor, l'autèntic origen del virus / La canalla participarà als Pastorets, tot i no actuar a l'escenari

Representants del GTP mostren els cartells dels dos espectacles d'aquest Nadal Representants del GTP mostren els cartells dels dos espectacles d'aquest Nadal JOSEP CARTANYÀ
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Desembre 2020 15:01

El Grup del Teatre Principal (GTP) de Valls manté programades les dues propostes de Nadal, 'Els Pastorets Principals' i 'Un Cap d'Any a l'Infern', tot i les dificultats i restriccions derivades de la pandèmia de la Covid19. Cada espectacle estarà integrat per un grup bombolla diferenciat de menys de 20 persones i els assajos, que combinen convocatòries reduïdes i telemàtiques, contemplen totes les mesures de protecció.

Els Pastorets Principals de Valls: menys gent a l'escenari i més sorpreses

Com ja es tradicional en aquestes dates, el GTP porta a escena el seu clàssic icònic 'Els Pastorets Principals de Valls'. Tot i que la pandèmia va fer que els assajos presencials no poguessin començar fins a finals de novembre, els actors i actrius estan treballant intensament per portar l'obra a l'escenari.

La direcció ha apostat per donar major importància en el repartiment als més joves del grup, de manera que qui vingui a veure l'espectacle trobarà entre els actuants cares veteranes en papers principals, però també les d'actors més joves però que coneixen l'espectacle des de ja fa temps.

L'entitat també ha volgut cuidar els més petits, que degut a les restriccions no podran trepitjar escenari, ni formar part del grup bombolla que tirarà endavant els Pastorets, però tindran un paper especial i sorprenent.

Avui s'ha presentat la imatge gràfica on els protagonistes han estat els nens i nenes del grup. Així doncs, aquest any no veurem un sol cartell, sinó que en veurem de diferents on hi trobarem la informació de les representacions juntament amb el dibuix d'un dels infants del grup.

cartells Pastorets Valls i Cap Any Infern

Les dates de representació seran els dies 26 i 27 de desembre i 1, 2, 3 i 6 de gener a les 18h, mentre que s'anul·la la funció nocturna per adequar-se al toc de queda.

'Un Cap d'Any a l'Infern' descobrirà l'autèntic origen del coronavirus

Pel que fa al cabaret musical 'Un Cap d'Any a l'Infern', aquest presentarà un espectacle del tot renovat, amb nous números i temes musicals, i més pandèmic que mai. I és que el muntatge intentarà abordar, en clau còmica i d'humor, la difícil situació que estem vivint. Els actors i actrius de l'espectacle explicaran al públic, a través de cançons i escenes, l'origen real del conegut virus. I ho faran des de l'Infern més esbojarrat i irreverent de tots.

Així, el xou es preguntarà si té sentit celebrar res quan tot va malament, i intentarà que el públic oblidi, durant una bona estona, tot el que estem vivint.

Les entrades de l'espectacle, que ha avançat l'horari de les dues funcions de les 23 a les 20h complint així amb el confinament nocturn, contemplen l'accés al cabaret així com el cotilló. Malauradament en aquesta ocasió, i per les mesures de protecció antiCovid, el raïm serà substituït per un altre mètode, amb el que s'acompanyaran les tradicionals dotze campanades, que en aquest cas tindran lloc a les 21h, com a avantsala del rellotge real.

El Grup del Teatre Principal recorda que aquesta serà una de les poques propostes que tindran lloc a la ciutat per celebrar l'arribada del nou any i acomiadar aquest maleït 2020. Així, es convida a tothom a assistir-hi, com a prèvia perfecta al sopar de Cap d'Any, i com a proposta festiva i dinàmica amb la que passar una molt bona estona.

Tots dos espectacles es realitzaran amb totes les mesures de protecció pròpies dels Teatres de Valls per a una "Cultura segura", amb voluntat de garantir la seguretat d'espectadors i intèrprets.

Les entrades

La venda d'entrades dels dos muntatges ja es va iniciar al setembre, i cal tenir en compte que l'aforament s'ha reduït al 50%, així que el Grup del Teatre Principal recorda que qui encara no tingui la seva entrada, la pot adquirir a les taquilles del Principal o a través de la venda en línia a www.valls.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: