Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Capsa de Música de Tarragona reprèn diumenge la seva programació amb Joan Garriga

El Tribut a Antonio Vega es reprograma per al 19 de desembre, al migdia, a l'exterior del centre cívic de Torreforta

Joan Garriga donarà el tret de sortida aquest diumenge al 'Circuit Folc' Joan Garriga donarà el tret de sortida aquest diumenge al 'Circuit Folc' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 26 Novembre 2020 17:46

La Capsa de Música de Tarragona tornarà a obrir les seves portes amb diversos concerts i activitats  formatives a partir d’aquest darrer cap de setmana de novembre i durant el mes de  desembre, destacant els tres concerts del nou cicle Circuit Folc coorganitzat amb Enderrock, que arrencaran diumenge amb Joan Garriga.

A causa de la pandèmia, la Capsa no ha acollit activitat pública des del  passat mes de març, tot i que l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) va programar nombrosos concerts de juliol a setembre a l’aire lliure. En aquest sentit, i donades les  seves característiques especials, es manté a l’aire lliure el tribut a Antonio Vega,  que s'ha reprogramat per al 19 de desembre, al migdia, a l’exterior del centre cívic de Torreforta.

Totes les activitats són amb aforament limitat i amb reserva prèvia al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. els accessos o portes s’obriran al públic 20 minuts abans de l’inici dels esdeveniments. En cas de no poder assistir-hi, l'organització demana avisar amb antel·lació.

Capsa i Formació

La primera activitat d'aquest cap de setmana a La Capsa serà formativa. Es tracta del taller gratuït d'Iniciació a la Regidoria d'Escenari, que s'impartirà aquest dissabte 28 novembre, amb inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Capsa i Circuit Folc

El Circuit Folc coorganitzat amb Enderrock donarà el tret de sortida el proper diumenge 29 novembre, a les19 h, amb el músic Joan Garriga. Les entrades, a 5 euros, es poden adquirir amb reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Joan Garriga

Amb el seu acordió diatònic i un cor que estima amb la mateixa intensitat el blues i la rumba, la sardana i el vallenato, el tex-mex i l’havanera, l’acordionista vallesà Joan Garriga recull el millor de la tradició dels músics ambulants que anaven fent ballar el veïnat, de plaça en plaça i amb una sola premissa: tot s’hi val, si té bon ritme. Les seves noves cançons, enregistrades amb el grup El Mariatxi Galàctic al disc 'El ball i el plany' (Fina Estampa, 2020), continuen destil·lant l’alegria del ball amb un punt de  malenconia, com ja feia de fet en els temps de Dusminguet, primer, i de La Troba Kung-Fú, després.

PROGRAMACIÓ DE DESEMBRE

Escoles a La Capsa

MÈMP Cercle de Percussió + SIEI MARTÍ I FRANQUÈS

(11 desembre, matí)

Capsa i Circuit Folc
TREN SEEGER
13 desembre, 19 h / 5€ amb reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Concert Tribut
ANTONIO VEGA
19 desembre, 12:30 h / GRATUÏT amb inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Pl. Tarragonès, s/n 43006 a l'exterior del Centre Cívic Municipal de Torreforta.

Capsa i Circuit Folc
JAUME ARNELLA i JORDI FÀBREGAS
20 desembre, 19 h / 5€ amb reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Normes de seguretat

Els concerts i la formació es duran a terme amb l’aforament reduït de la capacitat de  l’espai, per tal de seguir les indicacions de seguretat de les administracions públiques.

Només es podrà accedir amb reserva prèvia, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i especificant el concert o activitat a la què es vol  assistir amb un màxim de quatre entrades per correu electrònic. Cal facilitar els noms i  cognoms de tots els assistents i esperar la confirmació de la reserva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: