Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls acollirà les VII Jornades Narcís Oller

Els actes centrals preveuen celebrar-se el 12 de desembre a l'Antic Hospital de Sant Roc 

L'escriptor vallenc, Narcís Oller (1846-1930) L'escriptor vallenc, Narcís Oller (1846-1930) ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 13 Novembre 2020 07:57

Les VII Jornades Narcís Oller, previstes inicialment pels dies 21 i 28 de novembre, traslladaran els actes centrals de la jornada al 12 de desembre. Una data que es confirmarà en funció de l'evolució de la pandèmia.

En el marca de les jorandes, s'organitzarà la Ruta històrica pels carrers de Valls 'De la Revolució de Setembre de 1868 als Dies Tràgics de 1869. Un any que canvià Valls', que anirà a càrrec de l'historiador Francesc Murillo Galimany. La data de la ruta està pendent de concretar.

La sala d'actes de l'Antic Hospital de Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) serà l'escenari de les activitats, que s'iniciaran a les 10h, amb l'acte inaugural de les VII Jornades Narcís Oller.

A les 10:15h, tindrà lloc la xerrada 'Narcís Oller i la fotografia', a càrrec de Jep Martí Baiget, investigador en història de la fotografia. A les 11:30h, serà el torn de la conferència 'Entre orfeons, bambolines i pianos: la societat catalana vista des de la música en temps de Narcís Oller', que pronunciarà Francesc Cortès Mir, catedràtic de musicologia de la UAB. 

Ja a la tarda, a les 17h, Jaume Fàbrega Colom, exprofessor de la UAB i historiador de la cuina, ens aproparà a una altra vessant de l'escriptor vallenca a la xerrada 'Narcís Oller: taules, cafès i restaurants'. 

Els actes clouran, a les 18:30h, amb la presentació de 'De tots colors', el volum número 14 de la col·lecció 'Biblioteca Narcís Oller' (Cossetània Edicions), a càrrec de Margalida Tomàs Vidal, historiadora de la literatura i prologuista de l'obra.

Places limitades i amb inscripció prèvia

Cal tenir present que les places són limitades. L'assistència als actes és gratuïta però cal inscripció prèvia per qualsevol d'aquests canals: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 977 60 06 60. 

Les VII Jornades Narcís Oller estan organitzades per la Societat Narcís Oller, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Vallencs, l'Ajuntament de Valls, la Xarxa de Cultura de Valls i la Institució de les Lletres Catalanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: