Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival REC ajorna les dues primeres pel·lícules del cicle 'Close Encounters'

Les pel·lícules que queden postposades i pendents de reprogramar són 'A stormy night' i 'Bacurau'

Fotograma de la pel·lícula 'A stormy night', una de les projeccions postposades del REC Fotograma de la pel·lícula 'A stormy night', una de les projeccions postposades del REC ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 30 Octubre 2020 17:16

L'organització del Festival REC i CaixaForum Tarragona comuniquen que, degut a les mesures sanitàries decretades per les diferents administracions, es veuen obligats a posposar les dues primeres pel·lícules del cicle ‘Close Encounters’.

Les pel·lícules que queden ajornades, i pendents de ser projectades en una nova data, són les que estaven previstes pels dies 3 i 10 de novembre que són, per aquest ordre, 'A stormy night' (Espanya, 2020, 75 minuts), dirigida per David Moragas i 'Bacurau' (Brasil i França, 2019, 130 minuts), amb la direcció de Kleber Mendonça Filho i Juliano Dornelles.

Des del festival posen l'accent en què "la força estratègia del cinema i la cultura —que són espais segurs i vies de comunicació i reflexió— en aquest període incert" i volen deixar clar "el nostre objectiu de poder seguir oferint aquests films i la intenció de realitzar aquestes projeccions tan aviat com sigui possible".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: