Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival Guant de Valls s'ajorna per les noves restriccions

L'Ajuntament treballa per reprogramar la mostra de titelles

L'Ajuntament de Valls treballa per reprogramar els espectacles del Festival Guant L'Ajuntament de Valls treballa per reprogramar els espectacles del Festival Guant ARXIU / INFOCAMP
Cultura Infocamp/ ACN
Divendres, 30 Octubre 2020 12:38

El Festival de Titelles Guant, que s'havia de celebrar entre el 3 i 8 de novembre, s'ha ajornat per les noves restriccions acordades pel Govern. La direcció artística i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Valls treballen per reprogramar els espectacles, tot i que encara no han decidit les noves dates, que estaran subjectes a la situació sanitària i les mesures que se'n deriven.

La venda d'entrades s'atura temporalment i els espectadors que ja disposin de localitats hauran de conservar-les perquè seran vàlides per a les noves representacions de la mostra. Per a qualsevol dubte, consulta o retorn caldrà adreçar-se, com és habitual, al servei de taquilles del teatres al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 605 258.

En paral·lel, els teatres de Valls abaixen el teló i s'ajornaran les representacions previstes tal com marca la darrera resolució aprovada pel Govern, que ha entrat en vigor aquest divendres.

La biblioteca i el museu

La Biblioteca Carles Cardó, limita els seus serveis i només disposarà de préstec amb cita prèvia, per a la recollida i lliurament de documents reservats. Per a reservar aquest servei caldrà adreçar-se per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 012, de dilluns a divendres de 9.30 a 20h i els dissabtes de 10 a 13h.

El Museu de Valls romandrà obert amb un aforament del 30%, en el seu horari habitual (de dimarts a dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h, i diumenges d'11 a 14h).

A més, l'exposició 'CovidArt' continua oberta fins al 29 de novembre. En la mostra onze artistes de la ciutat reflexionen sobre la pandèmia que estem vivint. Així mateix, també es pot veure al museu l'exposició Gonzalo Lindin.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: