Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus obre una línia d'ajuts de 100.000 euros per empreses culturals i d'educació

S'hi poden acollir des de professors autònoms fins a sales de ball

Carles Prats, regidor d'Empresa i Ocupació, i Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística i d'Educació, han presentat avui els ajuts a empreses culturals i d'educació Carles Prats, regidor d'Empresa i Ocupació, i Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística i d'Educació, han presentat avui els ajuts a empreses culturals i d'educació REUS.CAT
Cultura ACN
Dimarts, 27 Octubre 2020 16:51

L'Ajuntament de Reus ha obert una línia d'ajuts per valor de 100.000 euros destinada a empreses culturals i d'educació. El ventall de companyies que s'hi poden acollir és molt ampli i va inclou productors audiovisuals, d'arts escèniques, de música, editorials, llibreries, empreses de visites guidades, de tallers de museus, de comunicació cultural, escoles d'idiomes o de dansa, centres de suport a l'aprenentatge o discoteques i sales de ball, entre molts altres. Els beneficiaris, que rebran un mínim de 1.000 euros i un màxim de 1.500, poden ser també autònoms. Les subvencions s'atorgaran per odre de sol·licitud. No s'hi podran acollir empreses que ja hagin rebut ajuts d'un altre paquet de 300.000 euros impulsat pel mateix consistori.

El regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha destacat que l'Ajuntament aposta per "continuar ajudant el sector empresarial" i "aquells que pateixen més la crisi". Des del govern municipal han valorat l'esforç del sector cultural, educatiu, i d'educació en el lleure que han hagut de fer durant la pandèmia i el fet que moltes empreses no han pogut treballar des del març o ho han fet a un ritme molt inferior de l'habitual. A més, Prats ha destacat que "són un volum important d'activitat econòmica" de la ciutat i els ha titllat de "sectors estratègics". El titular de Cultura, Daniel Recasens, ha apuntat que la línia d'ajudes vol "incidir i corregir la desacceleració econòmica i preservar la continuïtat de les activitats i dels llocs de treball".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: