Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 1a Gala de Dansa de DansPXL es podrà veure aquest diumenge online

L’acte tindrà lloc aquest diumenge a les 18h al canal de Youtube de la productora vallenca

'Memòria de les oblidades' és la peça de la companyia de dansa tarragonina La Imperfecta, basada en el llibre de Tecla Martorell 'Memòria de les oblidades' és la peça de la companyia de dansa tarragonina La Imperfecta, basada en el llibre de Tecla Martorell DANX PXL
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Octubre 2020 11:40

Un dels objectius de DansPXL, productora audiovisual i fotogràfica vallenca especialitzada en dansa i arts escèniques, és obrir nous públics per la dansa. Per això, aquest any van planificar la realització de la 1a Gala de Dansa de DansPXL, que s’hauria d’haver celebrat el passat 4 d’abril, al Teatre Principal, de Valls. Ara bé, degut a la pandèmia, la mostra ha hagut de passar al format online, i després d’haver-se gravat al Teatre Principal de Valls, aquest diumenge 25 d’octubre, a les 18h, coincidint amb la celebració de la Fira de Santa Úrsula i amb el segon aniversari de la inauguració de l’estudi de la productora, la 1a Gala de Dansa de DansPXL es podrà veure al canal de Youtube de la productora.

En aquesta mostra de dansa hi participen diferents agrupacions i companyies del Camp de Tarragona. Corales, companyia de dansa Espanyola i Flamenc amb seu a Reus presenta les coreografies 'Mediterráneo i “Amanecer'. 'Emigrantes' és la proposta del Ballet Amaia Doronsorro, una companyia de joves ballarins establerta a Tarragona i on hi participen els joves ballarins vallencs Pol Urbano i Leyna Calderón. La presència vallenca ve també de la mà de l’Escola de Dansa Adagi de Valls, que presenta 7 solos de dansa clàssica i contemporània de diferents alumnes que s’han presentat al Dance World Cup Spain. El Barcelona City Ballet hi aporta la petjada internacional amb les peces 'Tablada” i 'Nowhere', interpretades pel ballarí cubà Leandro P. Sanabria i per la brasilenya Leticia Cappa. Finalment, 'Memòria de les oblidades' és la proposta de la Imperfecta, companyia de dansa tarragonina que presenta una peça basada en el llibre de Tecla Martorell on expliquen la història de les dones víctimes de la repressió franquista empresonades al Convent de les Oblates de Tarragona.

Tot plegat, dansa, art i moviment a l’escenari del Principal per seguir fent cultura en temps de coronavirus. La realització i organització d’aquesta mostra de dansa s’ha fet amb moltes ganes des de la productora vallenca i amb la intenció de poder-la dur a terme de forma presencial l’any vinent i així seguir obrint portes per la dansa. La organització de la 1a Gala de DansPXL ha anat de la mà de DansPXL i Blasco Visual Media amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i la Xarxa de Cultura de Valls; comptant amb el patrocini d’Escola de Dansa Adagi, Creaciones Tuxe, Palos Pelos, Ananke Cosmetics i Atmosfera Dansa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: