Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

PortAutors/es 2020 publica les sis propostes finalistes de la tercera edició de la mostra musical

El concurs supera amb escreix les expectatives amb un increment d’un 60% d'inscripcions / La final, virtual o presencial, tindrà lloc el 14 de novembre

El Teatret del Serrallo serà l'escenari de la final del PortAutors/es 2020 del 14 de novembre El Teatret del Serrallo serà l'escenari de la final del PortAutors/es 2020 del 14 de novembre ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Octubre 2020 08:21

Ivory Tusk, La Chica del Mono, Lia Sampai, Brott, Patricia Atzur i Mia Fuentes són els/les sis finalistes de la mostra musical PortAutors/es 2020 organitzada pel Teatret del Port de Tarragona sota la seva marca cultural de Moll de Costa. Es tracta de cinc cantautors/es catalanes i un cantautor argentí resident a Barcelona.

Aquest any 2020 s’han rebut un total de 50 propostes vers les 31 que es van rebre a la passada edició. Això suposa un increment del 60% d’inscripcions i constata la importància i rellevància d’una mostra que va néixer l’any 2018 amb l’objectiu principal per descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic. La mostra vol donar a conèixer les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics.

Cinc de les sis propostes són de cantautors/es catalans i una d’origen argentí. Propostes que tot i ser majoritàriament del territori català són interpretades en diferents idiomes. Cal afegir que el concurs és una mostra oberta i sense cap tipus de restricció geogràfica.

La mostra, oberta a principis del mes de juny, va tancar les inscripcions el 15 de setembre. Un cop rebudes totes les peces musicals es va iniciar el procés de validació de les propostes i es va traslladar tot el material al Jurat de PortAutors/es 2020. Un jurat integrat per professionals de la comunicació en l’àmbit musical, empresaris del management, gestors culturals i programadors que, segons les seves declaracions, "tenim cada any un repte més complicat a causa de la gran qualitat i alta professionalitat de totes les propostes que hi participen".

La final de PortAutors/es

La final, virtual o presencial depenent de com es desenvolupi la situació Covid-19, està organitzada pel pròxim dissabte 14 de novembre a les 18:00h al Teatret del Serrallo. Durant la tarda actuaran els/les sis finalistes amb les seves peces i es desvetllaran els i les guanyadores dels tres premis.

El primer, el ‘Premi del Jurat’ decidirà la persona guanyadora i li oferirà l’oportunitat per participar en cinc festivals del territori durant l’any 2021; JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents i PortAutors.

Un segon premi , ‘Premi del públic’, s’escollirà mitjançant la votació del públic de forma telemàtica. Una votació que s’activarà en les pròximes setmanes a les xarxes socials del Teatret del Serrallo, Moll de Costa i Port Tarragona. Aquest premi consistirà a dissenyar material d’enregistrament per la millora de la producció musical de la persona que resulti guanyadora.

El tercer i últim premi, el ‘Premi a l’artista local’, triat pel jurat, serà la persona millor classificada entre les 6 finalistes que sigui de la demarcació de Tarragona. Aquest premi consistirà en la formació musical en un dels espais col·laboradors de la Mostra PortAutors 2021, Yamaha Music School Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: