Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre Cívic de Valls suspèn les activitats presencials

Les mesures del Procicat comporten la suspensió, a partir d'aquest dimarts, de totes les activitats cíviques i comunitàries de caràcter presencial

El Centre Cívic de Valls suspèn la totalitat de les activitats presencials programades, a partir d'aquest dimarts dia 20 d’octubre El Centre Cívic de Valls suspèn la totalitat de les activitats presencials programades, a partir d'aquest dimarts dia 20 d’octubre ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Octubre 2020 16:20

El Centre Cívic de Valls suspèn la totalitat de les activitats presencials programades a partir de demà dimarts dia 20 d’octubre en compliment de les noves mesures aprovades avui pel Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per fer front a la propagació de la Covid-19. Aquestes mesures del Procicat comporten la suspensió de totes les activitats cíviques i comunitàries de caràcter presencial.

Des del Centre Cívic de Valls s’està comunicant la suspensió a la totalitat dels usuaris. En aquests moments ja s’ha iniciat la reprogramació de les activitats per poder-les oferir el més ràpidament possible en formats telemàtics i no presencials, com ja va succeir durant els mesos de confinament, i mantenir així el servei del Centre Cívic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: